Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Випробувальний центр продукції повідомляє

Випробувальний центр продукції повідомляє
28/03/2016
Випробувальний центр продукції повідомляє
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Випробувальний центр продукції ДП «Херсонстандартметрологія» - єдиний в Херсонській області акредитований Національним Агентством Акредитації України випробувальний центр продукції, який проводить дослідження продукції на вміст ГМО.

Фахівці випробувального центру продукції почали проводити дослідження на вміст ГМО з середини 2014 року. За результатами роботи в 2014 році досліджено 380 зразків продукції, з них в 28 зразках виявлено ГМО (соя -20 зразків, соєва суміш -2 зразки, ріпак - 6 зразків), в 2015 році досліджено 712 зразків продукції, з них в 106 зразках виявлені ГМО (соя, та соєвий шрот, борошно соєве - 74 зразки, кукурудза - 8 зразків, рапс - 18 зразків), в І кварталі 2016 року досліджено 117 зразків продукції, з них в 9 зразках виявлені ГМО (соя, соєвий шрот).

Всього з 2014 року у випробувальному центрі продукції ДП «Херсонстандартметрологія» на вміст ГМО досліджено 1 209 зразків продукції, в 143 зразках виявлено ГМО, що становить 11,8 відсотків від загальної кількості досліджених зразків.

З питань дослідження продукції на вміст ГМО звертатись за адресою:

м. Херсон, вул. Смольна, 134-а, тел.(0552) 41 04 74, факс(0552) 41 04 75

e-mail: lab@khcsm.org.ua

Поділитися статею:
Напишіть нам