Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

В ДП «Херсонстандартметрологія» провели планове тренувальне навчання з питань пожежної безпеки

В ДП «Херсонстандартметрологія» провели планове тренувальне навчання з питань пожежної безпеки
01/06/2018
В ДП «Херсонстандартметрологія» провели планове тренувальне навчання з питань пожежної безпеки
1311/2018
Цей перелік визначено у Додатку ІІ «Речовини або продукти, що спричиняють алергію або непереносимість» Регламенту № 1169/20116 1. Злаки, що містять рослинні білки, а саме: пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, камут або їхні гібридні види та продукти, за винятком: — сиропу з глюкози на основі пшениці включно з декстрозою, — мальтодекстрини на основі пшениці, — сиропу з глюкози на основі ячменю, — зернових, що використовуються для виробництва алкогольних продуктів перегонки, включно з етиловим спиртом сільськогосподарського походження; 2. Ракоподібні та продукти з ракоподібних; 3. Яйця та продукти з яєць; 4. Риба та продукти з риби, за винятком: — рибного желатину,…
детальніше >
До уваги споживачів! Перелік речовин або продуктів, які можуть спричиняти алергію або непереносимість
1211/2018
Одним із надійних засобів захисту споживачів харчових продуктів є система НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points). Система ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів. Вона гарантує безпечність продукції на повному шляху харчового ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усунути шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва. Система НАССР є обов’язком в рамках законодавства більшості цивілізованих країн, таких як: країни Євросоюзу, США, Канада, Японія, Нова Зеландія тощо. Вже 20 вересня 2019 року настає кінцева дата, коли система безпечності харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх…
детальніше >
Впровадження системи НАССР - інструмент захисту репутації виробника.

З метою формування навичок персоналу ДП «Херсонстандартметрологія» стосовно дій на випадок надзвичайної ситуації та підтримки пожежної безпеки в належному стані день 30 травня 2018 року для працівників ДП ​​«Херсонстандартметрологія» почався з навчальної тривоги. Групою ударів з одного довгого і двох коротких в підвішену металеву трубу був поданий сигнал навчальної пожежної тривоги, який оповістив всіх співробітників про необхідність негайно покинути будівлю і вийти на вулицю.

За сигналом пожежної тривоги працівники покинули свої робочі місця і прибули на місце загоряння, де згідно із задумом було організоване пожежогасіння за допомогою вогнегасників.

На проведених навчаннях в першу чергу відпрацьовувалися дії при евакуації людей з будівлі, питання взаємодії працівників об'єкту, якнайшвидша локалізація осередку займання за допомогою вогнегасників. Прибуття на місце умовної пожежі фіксувалось у часі. Всі цілі проведеного навчання були досягнуті, всі співробітники з поставленими завданнями впоралися. За результатами тренування були визначені кращі учасники, які за активну участь в тренуваннях були нагороджені грамотами.

 

Поділитися статею:
Напишіть нам