Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації

Участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації
26/01/2016
Участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації, яке проходило 25 січня у сесійній залі Херсонської обласної державної адміністрації (пл. Свободи, 1, ІІІ поверх).

Під час засідання колегії облдержадміністрації було прийнято рішення щодо створення організаційного комітету, до якого увійдуть очільники обласної державної адміністрації та обласної ради із залученням представників органів місцевого самоврядування, громадськості, керівників підприємств, установ, організацій, структурних підрозділів адміністрації та профільної комісії обласної ради. Це буде сприяти реалізації ініціатив громадськості, зокрема молодіжних організацій, спрямованих на розвиток міжрегіональних культурних обмінів, та проведенню заходів патріотичного зміст

В ході засідання розглядалися питання проходження опалювального сезону 2015/16 року та додаткові заходи щодо забезпечення енергетичної безпеки в області.

Обговорювались питання передачі функцій органів юстиції з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців районним державним адміністраціям та органам місцевого самоврядування.

Також говорили про виконання в області актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голови обласної державної адміністрації та роботу із зверненнями громадян за підсумками 2015 року.

Визначили заходи на 2016 рік щодо підготовки та відзначення в області 25-ї річниці Незалежності України.

Також протокольно розглянули питання щодо підсумків виконання програми підвищення енергоефективності та розвитку відновлювальної енергетики в Херсонській області на 2012 - 2015 роки та ходу реалізації програми розвитку інформаційного простору Херсонської області на 2015 - 2016 роки.

Поділитися статею:
Напишіть нам