Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Пріоритетні напрямки перспектив розширення ринків збуту місцевих товарів та послуг Херсонської області

Пріоритетні напрямки перспектив розширення ринків збуту місцевих товарів та послуг Херсонської області
27/11/2015
Пріоритетні напрямки перспектив розширення ринків збуту місцевих товарів та послуг Херсонської області
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Сьогодні, 27 листопада, керівник Державного підприємсвта «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Микола Курдюмов взяв участь у засіданні круглого столу на тему: «Перспективи розширення ринків збуту місцевих товарів та послуг: пріоритетні напрямки».

Засідання організовано Херсонською обласною державною адміністрацією з метою стратегічного аналізу та кращого розуміння поточного експортного потенціалу і секторальних пріоритетів у сферах промислового виробництва, сільського господарства та послуг.

У заході взяли участь керівники сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, фермерських господарств Херсонської області, керівники департаментів облдержадміністрації, представники Торгово-промислової палати України, Торгово- промислової палати Херсонської області.

У ході засідання розглядалися питання, які мають вирішальне значення для подальшого розвитку економіки України та Херсонщини зокрема: щодо запровадження нових інструментів для підтримки експорту, вихід на нові ринки, розробка конкурентоспроможних товарів і послуг тощо. Було також зазначено, що існує нагальна потреба у перебудові традиційного підходу до зовнішньоторгівельної політики та формування нових пріоритетів з підтримкою таких змін нормативною й інституційною базою, яка включатиме стратегічне планування відносин з окремими країнами та регіонами світу.

Під час заходу було обговорено питання стратегічних напрямків інноваційно-інвестиційної діяльності в агропромисловому комплексі, йшлося про проблеми та перспективи українських експортерів при виході на світові ринки збуту, про пошук альтернативних ринків збуту місцевих товарів та послуг, зокрема, про відкриття дороги для товарів Херсонщини до Ірану.

Завдяки «круглому столу» підприємці мали змогу дізнатись більше про перспективи виходу української продукції на ринок ЄС та ознайомитись з прикладами успішного бізнесу на міжнародних ринках збуту.

Поділитися статею:
Напишіть нам