Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Приєднуйся до кращого!

Приєднуйся до кращого!
29/01/2014
Приєднуйся до кращого!
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Кожен з нас є споживачем. Купуючи мобільні телефони, побутову техніку, меблі, продукти харчування, одяг, обслуговуючись у ресторанах та кафе, ми розраховуємо, що за наші гроші нам нададуть якісний товар і в разі його поломки забезпечать своєчасний ремонт. Але не завжди так буває. Мабуть, майже кожен споживач стикався з незаконними діями продавця, виробника товарів або виконавця послуг.

З метою підвищення якості товарів, робіт, послуг, державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» розпочав роботу, спрямовану на виявлення незаконних дій, що порушують права громадян. Тепер кожен зможе завітати на офіційний сайт організації http://khcsm.org.ua/ та залишити свій відгук про надання послуг, про організації та товари у рубриці «Громадський контроль якості». Залишаючи відгук, зазначте тему листа "Контроль якості", аргументуйте свою думку, інакше відгук буде розцінений як спроба недобросовісної конкуренції.

ДП «Херсонстандартметрологія» прагне налагодити конструктивний діалог між продавцями і виробниками товарів, виконавцями робіт і послуг та споживачем.

Для реалізації цієї мети ДП «Херсонстандартметрологія» ставить перед собою наступні завдання:

  • здійснювати просвітницьку діяльність громадян з метою ліквідації юридичної неграмотності в сфері споживчого ринку;
  • здійснювати контроль за дотриманням прав споживачів, правил торговельного, побутового та іншого видів обслуговування споживачів;
  • залучати суспільство до проведення лабораторних досліджень, експертиз якості та безпеки товарів;
  • проводити спеціалізовані заходи з виконання сучасних умов щодо розвитку національних товаровиробників

Електрона книга скарг та пропозицій - новація, що стимулюватиме продавців та виробників до надання якісних товарів та послуг. А для споживачів стане, так би мовити, гарантією якості. 

ДП «Херсонстандартметрологія», в свою чергу, й надалі орієнтується на споживача та створює належні умови для підвищення якості та конкурентоспроможності української продукції та послуг.

Поділитися статею:
Напишіть нам