Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»

Нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»
10/10/2019
Нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Сьогодні, 10 жовтня 2019 року, в День працівників стандартизації та метрології відбулася церемонія нагородження переможців виставки - конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі», яка проходила в Херсонському Палаці дитячої та юнацької творчості (вулиця Петра Калнишевського, 2).

У церемонії нагородження взяли участь начальник сектору маркетингу та зв’язків з громадськістю Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Олександра Ковальська, заступник начальника головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталя Клим, голова правління громадської організації «Бізнес-асоціація «МИ – ХЕРСОНЦІ» Віталій Бєлобров, керівник громадської організації «Добродія-Херсон» Вікторія Гавренкова.

Метою проведення виставки-конкурсу було формування у свідомості дітей, наймолодших споживачів суспільства уявлення про якісну, безпечну продукцію та популяризацію руху за підвищення якості життя та безпечності продукції. Учасникам була надана можливість реалізувати власні творчі здібності і таланти в номінаціях конкурсу:

«Я пізнаю якісну продукцію»

«Ми – архітектори якісного світу»

«Кращий плакат на споживчу тематику».

Учасники конкурсу мали можливість реалізувати власні творчі здібності і таланти виготовляючи плакати на споживчу тематику, набуваючи додаткових знань про споживання якісної продукції, стверджувати через набуті знання те, що самі є архітекторами якісного світу.

Конкурс сприяє формуванню здорового способу життя, адже вчить пізнавати якісну продукцію, відрізняти її з поміж багатьох найменувань на споживчому ринку.
«Хочу подякувати всім учасникам конкурсу, які гідно представили своє уявлення про якісну та безпечну продукцію», – відзначила Олександра Ковальська під час церемонії нагородження, зауваживши що ми всі спільно повинні робити все для того, щоб жити у якісному світі. Хотілося б щоб ви, діти, не тільки у своїх роботах, а й у повсякденному житті стверджували ідею бажання жити у кращому та якіснішому світі. Кожен з нас, де б він не знаходився, має робити життя кращим».

Приємно, що учні Білозерського, Бериславського, Великоолександрівського, Верхньорогачицького, Горностаївського, Каланчацького, Каховського, Новотроїцького районів, міст Нова Каховка та Херсон представили свої роботи на конкурс і сьогодні отримали свої нагороди.

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися статею:
Напишіть нам