Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

На Херсонщині визначено переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка 'Я хочу жити в якісному світі'

На Херсонщині визначено переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка 'Я хочу жити в якісному світі'
18/09/2015
На Херсонщині визначено переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка 'Я хочу жити в якісному світі'
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

11 вересня 2015 року у приміщенні Херсонської школи мистецтв «Ювента», (провулок Тракторний, 20, керівник - Тимофєєва Фіруза Анатоліївна) відбулося засідання Регіонального Конкурсного журі Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі», на якому були визначені переможці регіонального рівня виставки-конкурсу 2015 року у Херсонській області.

До уваги журі було представлено 130 дитячих робіт, які надійшли з різних шкільних та позашкільних закладів. Конкурсні роботи були виконані учасниками відповідно до Положення про Всеукраїнську виставку - конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» за номінаціями:

„Я пізнаю якісну продукцію» - 63 роботи,

„Ми - архітектори якісного світу" - 60 робіт,

„Кращий плакат на споживчу тематику" - 7 робіт.

Участь у виставці-конкурсі взяли діти трьох вікових категорій, а саме:

діти віком 5 - 8 років - 56 робіт,

діти віком 9 - 12 років - 59 робіт,

діти віком 13 - 17 років - 15 робіт.

Регіональне конкурсне журі очолила заступник генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія» Бартків Лариса Григорівна. До складу журі також увійшли Головний спеціаліст відділу по роботі із закладами культури і мистецтв управління туризму і курортів при обласній державній адміністрації Бондаренко Світлана Олександрівна, Голова координаційної ради Федерації дитячих громадських організацій «Веселкова країна дитинства» Висовень Валерій Васильович, директор школи мистецтв «Ювента», заслужений діяч мистецтв України Тимофєєва Фіруза Анатоліївна, керівник художнього колективу «Оригінал» Ничипорчук Тетяна Миколаївна та представники ДП «Херсонстандартметрологія».

Незважаючи на значну кількість яскравих тематичних робіт та складність вибору, журі визначило переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка „Я хочу жити в якісному світі" 2015 року по Херсонській області. Всього було відзначено 27 конкурсних робіт, які зайняли: І, ІІ та ІІІ місця. Кращі малюнки з різних вікових категорій та номінацій, які зайняли перше місце будуть надані для участі на загальнодержавному рівні Головному конкурсному журі у м. Київ, а саме:

«Свій до свого по своє» - Швед Дар'я, 10 років

«Мед - це здорово!» - Кунєва Катерина, 12 років

«Бабусине молоко найкраще» - Задорожня Інна, 8 років

«Зелене місто майбутнього» - Шулєв Даниїл, 14 років

«Хай світ буде чистим» - Олійник Софія, 11 років

«Новий світ для мене та моїх друзів» - Разінькова Домініка,7 років

«Твори майбутнє сам!» - Доброзорова Таїсія, 14 років

Вітаємо переможців! Бажаємо творчої наснаги та подальших успіхів!

«Спробуй смачненьке» - Кувавіна Софія, 9 років

«Обирайте якісне!» - Ничипорчук Влада, 6 років

Вітаємо переможців! Бажаємо творчої наснаги та подальших успіхів!

Поділитися статею:
Напишіть нам