Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

На Херсонщині група експертів оцінювала якість продукції

На Херсонщині  група експертів оцінювала  якість продукції
10/09/2015
На Херсонщині група експертів оцінювала якість продукції
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

7-8 вересня на Херсонщині працювала група експертів загальнодержавного етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України». До складу групи увійшли: головний експерт - заступник директора ДП «Сумистандартметрологія» Шовкун Олександр Михайлович, експерти - начальник сектору маркетингу та зв'язків з громадськістю ДП «Херсонстандартметрологія» Олександра Ковальська та інженер 1 категорії ДП «Запоріжжястандартметрологія» Світлана Гузь.

Експерти оглянути підприємства-учасники загальнодержавного етапу Конкурсу, ознайомились з процесами виробництва продукції, переглянули документацію учасників Конкурсу, встановили додаткові бали до тих, які встановили експерти регіонального етапу, цікаво і плідно поспілкувались з керівництвом підприємств.

В цьому році експерти мали можливість нарахувати додаткові бали учасникам Конкурсу за наступними визначеними критеріями: за наявність торгової марки, логотипа на заявлену продукцію; за відсутність заборгованості із заробітної плати та заборгованості з платежів до бюджету (зокрема до фондів державного страхування); за використання ресурсо- та енергоощадних технологій; за наявність сертифікованих систем управління (за кожну окремо) тощо.

А в 2015 році учасниками загальнодержавного етапу Конкурсу стали:

У номінації ПРОДУКЦІЯ:

  • - Вино ординарне сухе біле «Легенда Таврії»,
  • - Бренді виноградний ординарний «Борисфен Преміум» - виробник Публічне акціонерне товариство «Дім марочних коньяків «Таврія» (керівник Кошелев Віталій Олександрович)
  • - Паста з ягід брусниці «LiQberry»,
  • - Паста з ягід журавлини «LiQberry»,
  • - Паста з ягід чорниці «LiQberry» - виробник ФОП Шмигельська А.С. (керівник Шмигельська Анастасія Сергіївна)

Бажаємо претендентам перемоги!

 

 

 

 

Поділитися статею:
Напишіть нам