Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Херсонські сільгоспвиробники - на агропромисловій виставці «Агро-2017»

Херсонські сільгоспвиробники - на агропромисловій виставці «Агро-2017»
13/06/2017
Херсонські сільгоспвиробники - на агропромисловій виставці «Агро-2017»
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

7 червня 2017 року фахівці ДП «Херсонстандартметрологія» відвідали XXIX Міжнародну агропромислову виставку «Агро-2017»

 «Агро-2017» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Виставку відкривав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він заявив, що необхідно розвивати аграрну сферу виробництва.

“Цього року ми передбачили 550 млн. грн. на підтримку виробників української сільгосптехніки, тому що ми хочемо, щоб в Україні вироблялася техніка, щоб в Україні створювалися робочі місця, і з кожним роком в Україні ця підтримка зростатиме. У 2018 році ми вважаємо, ця підтримка буде вже 6,5 млрд. грн., і на сільгосптехніку ми спрямуємо ще 1 млрд. грн.,” — сказав прем’єр на відкритті виставки.

Деякі підприємства - виробники стали учасниками державної програми часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.

Як відомо, для комісії з формування переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету серед інших документів необхідно надати сертифікат на систему управління якістю відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001 (ISO 9001).

Приємно відзначити, що в агропромисловій виставці «Агро-2017» взяли участь підприємства, які отримали саме в ДП «Херсонстандартметрологія» свої сертифікати на продукцію, що виробляють або на сучасну систему управляння. Це - ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод»; ТОВ "ОЗСМ "Агротех"; ПП "Українська аграрна техніка", ТОВ «ВЕЛЕС-АГРО».

Всі ці підприємства відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва отримали допомогу держави.

З питань сертифікації машин та устаткування для сільського та лісового господарства, а також систем управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001 (ISO 9001) звертатися за адресою: ДП «Херсонстандартметрологія», м. Херсон, вул. Смольна, 134-а, кімн. 207, тел. (0552) 41-04-73, e-mail: rsveta@khcsm.org.ua

Поділитися статею:
Напишіть нам