Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

9 - 13 грудня 2019 року в Україні пройде Всеукраїнський тиждень права

9 - 13 грудня 2019 року в Україні пройде Всеукраїнський тиждень права
20/11/2019
9 - 13 грудня 2019 року в Україні пройде Всеукраїнський тиждень права
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

З нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини традиційно у грудні в Україні вже водинадцяте відбудеться Всеукраїнський тиждень права.

Відповідне розпорядження №568 від 24.07.2019 року «Про затвердження плану заходів з проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня права» прийняв  Кабінет Міністрів України.

Завдання Тижня — сприяти формуванню правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищувати рівень знань громадян щодо гарантованих Конституцією та законами України їхніх прав у різних сферах життя.

Урядовий план заходів Всеукраїнського тижня права – 2019, передбачає: тематичні та виховні уроки у закладах середньої освіти; лекції, науково-практичні семінари, конференцій, екскурсії, майстер-класи, конкурси, ігри, змагання у закладах освіти та культури, військових частинах, установах виконання покарань та в підпорядкованих установах; конкурс робіт (відеороликів, мультфільмів), присвячених правам людини; мистецькі виставки, засідання книжкових клубів, медіатек, презентацій видань про права людини та іншої літератури правового змісту; виставки-форуми та благодійні заходи «Правники — суспільству»; міжнародний правничий конкурс імені В. М. Корецького; дні «відкритих дверей» органів виконавчої влади та ще багато іншого.

До проведення заходів щорічно долучається велика кількість громадських та студентських організацій, юридичних компаній, закладів освіти, правників та активістів.

           Ось і в Державному підприємстві «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» з цієї нагоди заплановані наступні заходи:

-          проведення наради з метою роз’яснення положень, норм та Законів України з працівниками підприємства;

-          проведення навчання та бесід із працівниками підприємства з питань реалізації і захисту прав людини;

-          проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи на підприємствах, установах, та організаціях Херсонської області, актуальних питань сьогодення щодо розробки, впровадження та сертифікації систем управління, оформлення декларацій підприємств на продукцію, отримання підтвердження з оцінки відповідності;

-          висвітлення нововведень в законодавстві на офіційному сайті підприємства;

-          зустрічі з працівниками та клієнтами з надання безкоштовної правової допомоги тощо.

Поділитися статею:
Напишіть нам