Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Уряд затвердив чіткий План заходів на 2015 рік, що допоможе стабілізувати економіку

Уряд затвердив чіткий План заходів на 2015 рік, що допоможе стабілізувати економіку
06/03/2015
Уряд затвердив чіткий План заходів на 2015 рік, що допоможе стабілізувати економіку
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням затвердив План заходів з виконання Програми діяльності Уряду та Стратегії сталого розвитку «Україна - 2020» у 2015 році. Результатом виконання Плану стане стабілізація економіки, радикальна дерегуляція підприємницької діяльності, створення привабливого бізнес-клімату, реальна боротьба з корупцією, створення прозорої системи державних закупівель, ефективне управління державною власністю, поступова децентралізація державної влади, укріплення обороноздатності нашої держави, закладення основ для досягнення справжньої енергетичної незалежності. На цьому наголосив Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус у ході брифінгу в Адміністрації Президента.
Він зазначив, що у Плані заходів синхронізовано виконання у 2015 році таких завдань:
- Програми діяльності Кабінету Міністрів України;
- Коаліційної угоди;
- Стратегії сталого розвитку «Україна - 2020».
За кожним завданням визначено комплекс заходів, необхідних для його виконання; строк виконання й відповідальний виконавець кожного заходу.
«Нарешті є документ, конкретний покроковий з чітким описом завдань, який повністю узгоджений з усіма міністерствами, 200 сторінок - там все дуже конкретно прописано: які реформи, хто відповідальний, і в які терміни це все потрібно зробити до речі до компетенції Мінекономрозвитку відноситься десь 45% всіх завдань. Так що будемо діяти», - сказав Міністр.
Отож, буде забезпечена реалізація кожного із завдань, визначених стратегічними документами. Також передбачено розроблення низки державних програм (передусім у сфері оборони, енергетики, розвитку культури, молодіжної політики).
Усе це є основою для того, аби в 2016 році відновився притік в Україну іноземних інвестицій і зросла активність вітчизняного бізнесу. Відтак, у 2016 році зможемо розраховувати на відновлення економічного зростання.

Поділитися статею:
Напишіть нам