Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Рада хочет ввести госконтроль за безопасностью кормов

Рада хочет ввести госконтроль за безопасностью кормов
21/07/2014
Рада хочет ввести госконтроль за безопасностью кормов
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Народные депутаты поддержали в первом чтении законопроект № 4986-1 "О государственном контроле в сфере обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов и кормов, благополучия животных". За соответствующее решение проголосовал 231 нардеп.

Согласно пояснительной записке к документу, этот законопроект направлен на совершенствование правовых основ государственного контроля в сфере обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов и кормов, благополучия животных.

Проектом закона, в частности, предлагается определить систему органов, осуществляющих соответствующий контроль, и их полномочия; виды контроля в данной сфере; основные требования относительно осуществления контрольной деятельности по вопросам безопасности и качества пищевых продуктов и кормов, благополучия животных; квалификационные требования к лицам, осуществляющих контроль; меры юридической ответственности за нарушение требований соответствующего законодательства и т.д.

Законопроект предусматривает гармонизацию законодательства Украины в сфере осуществления государственного надзора (контроля) по проверке выполнения законодательства Украины о безопасности и качестве пищевых продуктов, кормов, здоровья и благополучия животных в соответствие с Регламентами ЕС № 854/2004, № 882/2004, № 669/2009 и Директивой Совета ЕС № 97/78/EC.

Поділитися статею:
Напишіть нам