Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Мінекономрозвитку підготовлено проект наказу

Мінекономрозвитку підготовлено проект наказу
26/01/2015
Мінекономрозвитку підготовлено проект наказу
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Мінекономрозвитку підготовлено проект наказу, яким відміняється обов'язкова сертифікація тієї продукції, яка є об'єктом певних технічних регламентів, що вступили в дію, та продукції, яка регулюється іншим законодавством, та державними санітарними нормами та правилами.

Проектом наказу передбачається виключити з Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні, затвердженого наказом Держспоживстандарту від 01.02.2005 № 28, зареєстрованим у Мін'юсті 04.05.2005 №466/10746 (далі - Перелік), таку продукцію, зокрема: мийні засоби, трактори малогабаритні, зварювальне обладнання, коляски дитячі, посуд з чорних та кольорових металів, фарфору, фаянсу, продукцію протипожежного призначення, товари легкої промисловості, труби та балони, хімічні джерела струму, арматуру трубопровідну та харчову продукцію призначену для дитячого харчування, електричний транспорт.

Також, проектом наказу пропонується визнати таким, що втрачає чинність наказ Держстандарту від 02.06.1997 № 322 "Про затвердження Правил обов'язкової сертифікації харчових продуктів", зареєстрований у Мін'юсті 15.07.1997 за № 259/2063.

Поділитися статею:
Напишіть нам