Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Фінальні заходи регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка

Фінальні заходи регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка
08/10/2015
Фінальні заходи регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Вчора, 7 жовтня 2015 року, відбулися фінальні заходи регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» (далі - Виставка-конкурс) - урочиста церемонія нагородження переможців та учасників.

До регіонального конкурсного журі цього року надійшло 130 малюнків. Їх оцінювало компетентне конкурсне журі відповідно до Положення про Всеукраїнську виставку-конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі». Головні критерії оцінки дитячих робіт - актуальність та повнота розкриття теми; рівень володіння технікою виконання, матеріалом; творчий підхід; охайність роботи та старанність.

Оцінювання робіт проводилося за трьома віковими категоріями: молодша (вік учасників - 5-8 років), середня (9-12) та старша (13-17), а також у трьох номінаціях: «Я пізнаю якісну продукцію», «Ми - архітектори якісного світу», «Кращий плакат на споживчу тематику». Роботи оцінювались за наступними критеріями: актуальність і повнота розкриття тематики; рівень володіння технікою виконання, матеріалом; творчий підхід; охайність та старанність їх виконавців. За результатами роботи журі визначило 18 переможців регіонального етапу Виставки-конкурсу у кожній номінації з урахуванням трьох вікових категорій. Дипломами і заохочувальними призами відзначені всі учасники виставки-конкурсу.

В урочистих заходах взяли участь заступник генерального директора Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Лариса Бартків та інженер сектору маркетингу та зв'язків з громадськістю Наталя Клим.

На церемонії нагородження були присутні юні митці, їхні батьки, педагоги-наставники та члени регіонального конкурсного журі Виставки-конкурсу, серед яких і директор Херсонського палацу дитячої та юнацької творчості міської ради Окатова Любов Василівна, і викладач образотворчого мистецтва Херсонського Таврійського ліцею мистецтв Надєєва Наталія Михайлівна, і голова батьківського комітету Херсонського палацу дитячої та юнацької творчості та Херсонського державного будинку художньої творчості Бондарчук Тетяна Василівна, і керівник гуртка образотворчого мистецтва «Батік» Херсонського палацу дитячої та юнацької творчості Зенкова Ірина Ігорівна, і керівник художнього колективу «Оригінал» Ничипорчук Тетяна Миколаївна.

Дев'ять кращих робіт, що зайняли перші місця, вже передані для участі у загальнодержавному етапі цього конкурсу і візьмуть участь у експозиції національної виставки в м. Києві в листопаді місяці поточного року.

Колектив ДП «Херсонстандартметрологія» висловлює свою вдячність вчителям, керівникам гуртків, керівникам студій, керівникам навчальних закладів за підтримку Виставки-конкурсу та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Поділитися статею:
Напишіть нам