Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

5 квітня 2017 року представник керівництва ДП «Херсонстандартметрологія» Владислав Оніщенко

5 квітня 2017 року представник керівництва ДП «Херсонстандартметрологія» Владислав Оніщенко
06/04/2017
5 квітня 2017 року представник керівництва ДП «Херсонстандартметрологія» Владислав Оніщенко
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

5 квітня 2017 року представник керівництва ДП «Херсонстандартметрологія» Владислав Оніщенко взяв участь в обласному семінарі з лікарями приватної практики, який проходив в залі КУ «Медицінський пансіонат «Медик».  Організатор семінару – Асоціація медичних працівників приватної практики і фармацевтів «МедКонсолідація».

У роботі семінару взяли участь 35 представників приватних лікувальних, діагностичних та профілактичних медичних закладів та представники Держпродспоживслужби України в Херсонській області.

На семінарі розглядалися питання про зміни в законодавстві, про метрологію та метрологічну діяльність (нова редакція Закону України  «Про метрологію та метрологічну діяльність»,  постанова КМУ № 374 від 04.06.15 року «Про затвердження переліку категорій законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що підлягають періодичній повірці», накази Мінекономрозвитку № 193 від 08.02.16 року «Про затвердження Порядку проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та оформлення її результатів», № 1747 від 13.10.16 року «Про затвердження міжповірочних інтервалів законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, за категоріями» та інші нормативно-правові акти; повноваження та можливості ДП «Херсонстандартметрологія» щодо проведення повірки законодавчо регульованих ЗВТ; перспективи розвитку метрологічного напрямку підприємства, повноваження та можливості ПрАТ «Медтехніка-Сервіс»; питання оцінки вимірювальних можливостей та технічної компетентності діагностичних, клічнічних лабороторій; практичні питання організації проведення повірки на базі ДП «Херсонстандартметрологія», складння графиків повірки законодавчо регульованих ЗВТ.

Крім того розглядалися питання про контроль якості ліків на Херсонщині, про нагляд за пожежною безпекою в приватних лікувально - профілактичних медичних закладах та кабінетах лікарів приватної практики; порядок організації санітарно-епідеміологічного нагляду в сфері охорони здоров’я.

Семінар проходив в атмосфері емоційної зацікавленості та інтелектуальної творчості. Всі, хто бажав, отримали можливість висловити свою особисту думку із винесених на обговорення питань.

Поділитися статею:
Напишіть нам