Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

28 лютого 2019 року ДП «Херсонстандартметрологія» організовує безкоштовний семінар.

28 лютого 2019 року ДП «Херсонстандартметрологія» організовує безкоштовний семінар.
22/02/2019
28 лютого 2019 року ДП «Херсонстандартметрологія» організовує безкоштовний семінар.
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

28 лютого 2019 року фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» проводять семінар «Вимоги чинного законодавства в сфері реклами, державного метрологічного нагляду, впровадження НАССР. Калібрування засобів вимірювальної техніки та калібрувальні можливості ДП «Херсонстандартметрологія». Вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Лабораторний контроль».

Організатори семінару - Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації за участі Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області.

Мета семінару: забезпечення розуміння національного законодавства щодо безпечності та якості харчових продуктів, розробки та впровадження на потужностях виробництва програм передумов, постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР; лабораторного контролю якості та безпечності харчової продукції; калібрування засобів вимірювальної техніки; порядок проведення заходів з метрологічного нагляду , а також чинного законодавства в сфері реклами.

Цільова аудиторія: перші керівники; керівники підрозділів підприємств, установ та організацій, підприємці та фахівці відповідного напрямку діяльності, що зацікавлені у розгляді запропонованих питань.

У ході семінару розглядатимуться наступні питання:

- Вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

- Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України 01.10.2012 № 590);

- Лабораторний контроль якості та безпечності харчової продукції. Новітні методи дослідження;

- Калібрування засобів вимірювальної техніки. Законодавча база, основніі вимоги, порядок проведення. Калібрувальні можливості ДП «Херсонстандартметрологія»;

- Державний аудит щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно-діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках;

- Порядок проведення заходів з метрологічного нагляду, що здійснюється у сфері законодавчо регульованої метрології, за засобами вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації;

- Вимоги чинного законодавства в сфері реклами.

Формат семінару включає доповіді, відкрите обговорення і відповіді на запитання.

Доповідачі:

Владіслав Вікторович Оніщенко – заступник генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія»;

Ігор Олександрович Шатохін - заступник начальника відділу сертифікації продукції та послуг, систем управління ДП «Херсонстандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003; за ДСТУ ISO 22000:2007; за ДСТУ ISO 22000:2007; за ISO 22000:2005; аудитор з атестації виробництв харчової продукції та продовольчої сировини; з сертифікації харчової продукції та продовольчої сировини.

Ірина Олександрівна Павлова - керівник випробувального центру продукції, аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами ДСТУ ISO 22000; з сертифікації систем управління якістю згідно з вимогами ДСТУ ISO 9001.

Наталя Георгіївна Клим, начальник Управління захисту споживачів  Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Світлана Василівна Петронюк, начальник відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Дата проведення семінару: 28 лютого 2019 року о 10-00.

Місце проведення семінару: Херсонський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (м. Херсон, площа Свободи, 1, 4-й поверх, вхід з двору).

Семінар проводиться БЕЗКОШТОВНО.

Про своє рішення просимо повідомити заздалегідь.

Контактна інформація: Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (м. Херсон, вул. Смольна, 134-а), кімн. 206

телефон 41 04 67

моб. 0507122848

e-mail: csm_suya@i.ua

Контактна особа – Ситник Людмила Володимирівна.

 

Поділитися статею:
Напишіть нам