Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

20 травня - Всесвітній день метрології!

20 травня - Всесвітній день метрології!
17/05/2016
20 травня - Всесвітній день метрології!
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

20 ТРАВНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МЕТРОЛОГІЇ!

20 травня 2016 року світова спільнота відзначає Всесвітній День Метрології, присвячений 141-й річниці підписання Метричної конвенції та заснування Міжнародного бюро мір і ваг. Ця подія є результатом визнання професійної діяльності фахівців-метрологів.

Девіз Всесвітнього дня метрології 2016 року - «Вимірювання в динамічному світі». За традицією директора Міжнародного бюро мір і ваг (МБМВ) і Міжнародного бюро законодавчої метрології (МБЗМ) щорічно звертаються до світової спільноти з посланнями, в яких зазначають найбільш важливі проблеми року, рішення яких вимагає метрологічного забезпечення. «Розмірковуючи про високу швидкість, з якою відбуваються зміни в 21-м столітті, ми можемо сказати, що «єдине, що постійно - самі зміни». (Послання директора МБМВ Мартіна Мілтона до Всесвітнього дня метрології - 2016 рік).
В Україні, як і в усьому світі, розвиваються високотехнологічні галузі, сфери інформаційних технологій, що підвищують важливість соціально-суспільної ролі метрологічного забезпечення в сучасному суспільстві. Прийняті Верховною Радою Закон від 05.06.2014 № 1314-VII \"Про метрологію та метрологічну діяльність\" та інші нормативно-правові акти, є ніщо інше, як основа інноваційної системи метрологічного напрямку.
В Херсонської області реалізацію єдиної технічної політики в галузі метрології, захисту суспільства і споживачів від наслідків недостовірних результатів вимірювань покладено на Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (далі - ДП «Херсонстандартметрологія»). На сьогоднішній день активно розвивається один з новітніх напрямків ДП «Херсонстандартметрологія» - послуга з лазерного 3D-сканування приладом FARO Focus3D S120, було створено сучасну пересувну повiрочну лабораторію, яка забезпечує повiрку резервуарів та автоцистерн на мiсці їх експлуатації. Надаючи великий спектр багатопрофільних метрологічних, консультаційних послуг, маючи в своєму розпорядженні сучасну еталонну базу і повірочне обладнання метрологічна служба ДП «Херсонстандартметрологія» розвила велику мережу замовників серед господарюючих суб\'єктів нашої області, і сусідніх областей.
ДП «Херсонстандартметрологія» приймає активну участь спільно з фахівцями структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районними державним адміністраціям, територіальними органами міністерств та іншими центральними органами виконавчої влади в реалізації прийнятих на державному рівні проектів і обласних програм: «План заходів з реалізації у 2016 - 2017 роках стратегії розвитку Херсонської області на період до 2020 року», «Програма економічного, соціального та культурного розвитку Херсонської області на 2016 рік», «Обласна програма оздоровлення та відпочинку дітей влітку на період 2016 - 2020 роки» - сприяє розвитку та підтримці високотехнологічних інноваційних галузей економіки області.
Шановні колеги! Керівники підприємств, організацій, бізнес-спільнот, фахівці в галузі метрології, партнери та споживачі наших послуг! Керівництво та колектив ДП «Херсонстандартметрологія», вітаючи вас зі святом - Всесвітнім днем метрології, запрошують до співпраці! Бажаємо Вам нових досягнень, оптимізму і процвітання!

 

Поділитися статею:
Напишіть нам