Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Звернення трудового колективу підприємства

Звернення трудового колективу підприємства
29/05/2015
Звернення трудового колективу підприємства
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Президенту України
Порошенко П.О.

Прем'єр міністру України
Яценюку А.П.

Міністру економічного розвитку і торгівлі України
Абромавичусу А.

Голові Херсонської обласної
державної адміністрації
Путілову А.С.

 


Звернення трудового колективу
державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» щодо рішення конкурсної комісії на заміщення посади генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія»


27 травня 2015 року на офіційному сайті Мінекономрозвитку України розміщено підсумки конкурсу на заміщення посади генерального директора Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». Переможцем конкурсу став Голобродський Олександр Леонідович.

Колектив обурений підсумками конкурсу, в зв'язку з тим, що на підприємстві вже є керівник високого професійного рівня - Курдюмов Микола Костянтинович.

Сьогодні ми, колектив, висловлюємо своє обурення та хочемо привернути увагу всіх хто бере участь у створенні правової Держави, адже це дуже важко та потребує багато зусиль, оскільки потрібно подолати бездіяльність, непрофесіоналізм та корупцію і ми не хочемо стояти осторонь і сподіваємось, що Ви належним чином відреагуєте та зможете виправити ситуацію.

Досить!!! Наш трудовий колектив вже потерпав від керівництва попередніх директорів з інших регіонів, які спонукали колектив до прийняття участі у «Антимайдані», та керування яких призвели до незаконного звільнення працівників і фінансових збитків нашого підприємства.

Наказом №98-п від 12.11.2014 р. Мінекономрозвитку України призначили виконуючим обов'язки генерального директора до підписання контракту, гідного для цієї посади, генерального директора Курдюмова Миколу Костянтиновича. Голова Херсонської обласної державної адміністрації Путілов А.С. погодив кандидатуру Курдюмова М.К. і сам особисто представив його як керівника ДП «Херсонстандартметрологія» на загальних зборах трудового колективу.

Курдюмов Микола Костянтинович впродовж всього трудового досвіду працює у сфері метрології, пройшов шлях від повірника до керівника - всі етапи становлення безпосередньої нашої системи - системи метрології та сертифікації. Саме на нашому підприємстві Курдюмов М.К. працює понад 30 років та, як показала практика, має успішний досвід керівництва - понад 12 років. Він знає всі напрямки роботи підприємства, знає економіку, вміє спілкуватися та направляти колектив на досягнення кращого результату, вміє приймати вірні і законні рішення. Він живе підприємством і його метою є збереження колективу та покращення показників підприємства.

Наш основний Закон Конституція Україна і статтею 5 встановлено, що носіями суверенітету і єдиним джерелом влади є народ. Наш колектив це частка народу, ми ближче до людей, яких Ви призначаєте.

Процедурою конкурсного відбору не передбачається врахування інтересів трудового колективу підприємства, що є надзвичайно важливим упущенням, оскільки в багатьох випадках від керівників підприємства залежить не тільки виплата заробітної плати, збереження робочих місць, але і існування самого підприємства.

Тому, ми наполегливо просимо Вас врахувати нашу думку, думку трудового колективу, бо ми і є народ, та переглянути результати конкурсу. Підприємством повинна керувати та особа, яка має відповідну підготовку та довіру колективу. А колектив, в свою чергу, не підведе того керівника, якого він і обрав та доведе свою підтримку навіть у такий важкий для економіки та держави в цілому час.

У разі якщо це звернення колективу не буде враховане, ми будемо вживати всі дозволені заходи які не суперечать законодавству України, ст..44 Конституції України.

 

 

Трудовий колектив
ДП «Херсонстандартметрологія»

Це звернення завіряємо особистими підписами.

Підписано 92 членами трудового колективу.

 

 

Поділитися статею:
Напишіть нам