Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Запрошуємо до участі у семінарі!

Запрошуємо до участі у семінарі!
17/07/2014
Запрошуємо до участі у семінарі!
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

31 липня 2014 року фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» в приміщенні Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Херсонської обласної державної адміністрації (м. Херсон, площа Свободи, 1, 4-й поверх, вхід з двору) проводять семінар «Діяльність підприємств в період реформування системи стандартизації, оцінки відповідності та державного ринкового нагляду»

Початок семінару о 10:00, реєстрація учасників з 9:00 до 10:00.

Мета семінару: сприяти стимулюванню економічного розвитку і виробництва нашої області, удосконаленню нашої спільної діяльності в період реформування системи технічного регулювання.

У ході семінару будуть розглянуті наступні питання:

  • Сучасний стан та перспективи розвитку національної системи стандартизації;
  • Нова редакція проекту Закону України «Про стандартизацію». Види документів (ДСТУ, ТУ, СОУ) в новому законопроекті.Узгодження нормативних документів. Гармонізація українських стандартів з міжнародними та європейськими;
  • Новини про зміни в законодавстві, про державну реєстрацію технічних умов та змін до них;
  • Питання, що виникають при перевірці ТУ на нехарчову продукцію та послуги. Шляхи їх рішення.
  • Новий Державний класифікатор продукції та послуг ДК 016: 2010. Особливості його складу, відмінності від старого класифікатора ДК 016-97
  • Особливості сучасного етапу переходу від системи обов'язкової сертифікації продукції до системи оцінки відповідності
  • Зміни законодавства для забезпечення впровадження в Україні європейської моделі оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів
  • Процедури та правила проведення робіт по оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів. Вибір моделі оцінки (підтвердження) відповідності. Формування доказової бази (технічної документації). Оформлення декларації про відповідність.
  • Про внесення змін в Перелік продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні. (Наказ Мінекономрозвитку України № 1308).
  • Державний ринковий нагляд за нехарчовою продукцією. Закон України «Про державний ринковий нагляд та контроль за нехарчовою продукцією». Органи ринкового нагляду, їх права та обов'язки. Основні принципи та порядок здійснення державного ринкового нагляду. Відповідальність виробників та розповсюджувачів за введення в обіг продукції, що не відповідає встановленим вимогам.
  • Проведення незалежної споживчої експертизи товарів та послуг. Експертний висновок

З доповідями виступлять провідні фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Веде семінар начальник відділу стандартизації та репутаційного менеджменту ДП «Херсонстандартметрологія» Лук'янчук Ріта Семенівна.

Вартість участі у семінарі складає 400,00 грн. за одного учасника, в тому числі з ПДВ. Будемо вдячні, якщо Ви підтвердите свою участь у семінарі шляхом направлення заповненої заявки та перерахуванням коштів відповідно до виставленого рахунку.

Вартість внеску передбачає: участь в роботі семінару, інформаційні матеріали, індивідуальні консультації по темі семінару, кава-брейк.

За результатами семінару учасникам буде видане свідоцтво слухача.

Про своє рішення просимо повідомити заздалегідь.

Програма семінару                                       Заявка на участь

Контактна інформація:

відділ маркетингу та зв'язків з громадськістю Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»

факс: (0552) 41 04 79

e-mail: Kovalska@khcsm.org.ua

Відповідальна особа - Сопочева Тетяна Іванівна, перший заступник генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія», тел.(0552) 41 04 78.

Поділитися статею:
Напишіть нам