Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Запрошуємо до участі у семінарі!

Запрошуємо до участі у семінарі!
07/11/2014
Запрошуємо до участі у семінарі!
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

24-25 листопада 2014 року фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» в приміщенні Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Херсонської обласної державної адміністрації (м. Херсон, площа Свободи, 1, 4-й поверх, вхід з двору) проводять семінар «Внутрішній аудит системи управління».
Початок семінару о 9:30, реєстрація учасників з 9:00 до 9:30.
Мета семінару: висвітлення основних аспектів щодо вимог міжнародного стандарту ISO 19011:2012 як настанови щодо здійснення аудитів систем управління, вимог національного стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 як критеріїв при проведенні внутрішніх аудитів для поліпшення діяльності підприємства.
Постійне підвищення кваліфікації персоналу підприємства у сфері управління якістю є основою забезпечення вдосконалення системи управління в цілому, надає можливість своєчасного отримання актуальної інформації в цій сфері і також сприяє професійному зростанню та належній мотивації фахівців підприємств, які задіяні в розроблянні або вже є відповідальними за підтримання системи управління якістю.
У ході семінару будуть розглянуті наступні питання:
- Основні положення управління якістю, термінологія стосовно системи управління якістю.
- Розгляд вимог ДСТУ ISO 9001.
- Розгляд вимог ДСТУ 4161, ДСТУ ISO 22000.
- Документація системи управління якістю.
- Внутрішній аудит. Нормативна база для проведення внутрішнього аудиту, види аудиту, базова характеристика аудиту.
- Основні принципи аудиту. Планування внутрішнього аудиту.
- Проведення аудиту.
- Кваліфікація внутрішніх аудиторів. Мова жестів.
- Практичні заняття для закріплення отриманих знань.
З доповідями виступлять провідні фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».
Вартість участі у семінарі складає 1300,00 грн. за одного учасника (разом із ПДВ), для двох учасників від підприємства - 750,00 грн. за одного учасника , для трьох та більше учасників від підприємства - 550,00 грн. за одного учасника.
Будемо вдячні, якщо Ви підтвердите свою участь у семінарі шляхом направлення заповненої заявки та перерахуванням коштів відповідно до виставленого рахунку.
Вартість внеску передбачає: участь в роботі семінару, інформаційні матеріали, індивідуальні консультації по темі семінару, тестування учасників, кава-брейк.
За результатами семінару учасникам буде видане свідоцтво про навчання.
Про своє рішення просимо повідомити заздалегідь.

Програма семінару

Заявка на участь

Лист керівнику підприємства

Контактна інформація:
відділ систем управління Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
факс: (0552) 41-04-66, 41-04-67
e-mail: supr@khcsm.org.ua
Відповідальна особа - Сопочева Тетяна Іванівна, в. о. генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія», тел.(0552) 41 04 78.

Поділитися статею:
Напишіть нам