Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Впровадження та сертифікація систем управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009

Впровадження та сертифікація систем управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009
06/03/2014
Впровадження та сертифікація систем управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

06 березня 2014 року о 10:00 годині у приміщенні Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Херсонської обласної державної адміністрації відбулося засідання «круглого столу» на тему «Впровадження та сертифікація систем управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009 «Система управління якістю: Вимоги». Засідання «круглого столу» було вирішено організувати у зв'язку з набранням чинності наказу МОЗ України від 20.12.2013 № 1116 «Про внесення змін до наказу МОЗ України від 14 березня 2011 року №142 «Про вдосконалення акредитації закладів охорони здоров'я».

Організатором «круглого столу» виступило Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

У засіданні взяли участь 45 представників 31 закладу охорони здоров'я Херсонської області. В ході засідання розглядалися наступні питання:

  • оновлення системи та вдосконалення контролю якості медичної допомоги з метою удосконалення процесу акредитації закладів охорони здоров'я та можливості ефективного використання результатів акредитації шляхом впровадження та сертифікації систем управління якістю;
  • механізми впровадження та сертифікація систем управління якістю на відповідність ДСТУ ISO 9001:2009 «Система управління якістю. Вимоги»;
  • 4категоризація об'єктів, що надають послуги проживання. Процедура та механізми впровадження».

Відкрила засідання перший заступник генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія» Тетяна Сопочева. З доповідями виступили Андрій Пасіка, заступник начальника управління з організації медичної допомоги населенню - начальник відділу розвитку та контролю якості медичної допомоги населенню, акредитації Департаменту охорони здоров'я Херсонської обласної державної адміністрації; Світлана Янкович, провідний інженер відділу систем управління ДП «Херсонстандартметрологія»; Олена Бондар, інженер 2 категорії відділу сертифікації продукції та послуг ДП «Херсонстандартметрологія».

Засідання проходило в атмосфері емоційної зацікавленості та інтелектуальної творчості. Всі, хто бажав, отримали можливість висловити свою особисту думку із винесених на обговорення питань.

Поділитися статею:
Напишіть нам