Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Внесено зміни в сферу регулювання деяких технічних регламентів міжнародних стандартів

Внесено зміни в сферу регулювання деяких технічних регламентів міжнародних стандартів
21/07/2014
Внесено зміни в сферу регулювання деяких технічних регламентів міжнародних стандартів
3004/2021
  Шановні колеги! Прийміть найкращі вітання і побажання з Великоднем! Смачної паски! Христос Воскрес! Нехай свято подарує вам справжнє щастя і умиротворення. Бажаю вам, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили та наснагу для справ на добробут і процвітання вашої родини. Миру вам, любові і надії в цей радісний день! З повагою в.о.генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов  
детальніше >
З Великоднем!
1604/2021
Фахівці  Органу з сертифікації систем управління Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (ДП «Херсонстандартметрологія») впродовж І кварталу 2021 року зареєстрували 5 сертифікатів відповідності систем управління якістю вимогам стандартів (2 сертифікати на відповідність системи управління якістю ДСТУ ISO 9001, 3 сертифікати на відповідність системи управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000). Крім того, фахівці провели попередню оцінку 4 систем та остаточну  оцінку 6 систем управління, здійснили 6  наглядових аудитів за сертифікованими системами управління.   З питань розробки та впровадження систем управління звертатись за адресою: ДП «Херсонстандартметрологія», м. Херсон, вул. Смольна,134-а, к. 207 тел. (0552) 41-04-67, факс 41-04-78, e-mail: csm_suya@i.ua
детальніше >
В ДП «Херсонстандартметрологія» зареєстрували 5 сертифікатів відповідності систем управління вимогам стандартів

З 1 липня 2014 харчові продукти в частині їх маркування - розділ 1 «Вимоги безпеки і харчової цінності харчових продуктів» Єдиних санітарно-епідеміологічних і гігієнічних норм та харчові добавки - розділи 22 «Вимоги безпеки харчових добавок та ароматизаторів» і 23 «Вимоги безпеки технологічних допоміжних засобів» Єдиних санітарно-епідеміологічних і гігієнічних норм переходять під дію технічних регламентів МС:

  • «Харчова продукція в частині її маркування» (ТР МС 022/2011);
  • «Вимоги безпеки харчових добавок, ароматизаторів та технологічних допоміжних засобів» (ТР МС 029/2012),

а дія Єдиних санітарно-епідеміологічних і гігієнічних норм на цю продукцію більше не поширюються.

Поділитися статею:
Напишіть нам