Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Увага! До 01 жовтня 2019 року приймаються творчі роботи для участі у Конкурсі дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»

Увага!  До 01 жовтня 2019 року приймаються творчі роботи для участі у Конкурсі дитячого малюнка  «Я хочу жити в якісному світі»
25/09/2019
Увага! До 01 жовтня 2019 року приймаються творчі роботи для участі у Конкурсі дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Нагадуємо, що на   конкурс приймаються виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби тощо).

Розмір малюнка дозволяється будь-який, але не більше формату А-2 (420 х 594 мм).

На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити (українською мовою):

     номінація;

     назва роботи, техніка виконання;

     прізвище, повне ім'я та вік автора малюнка;

     область, населений пункт проживання;

     коротка біографічна довідка з описом творчих досягнень та хобі;

     назва навчального закладу, контактний телефон.

Малюнки не оформлювати рамкою, паспарту, наклейками тощо.

Критерії оцінки дитячих робіт:

     актуальність та повнота розкриття теми;

     рівень володіння технікою виконання, матеріалом;

     творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення тем тощо);

     охайність роботи та старанність.

Творчі роботи приймаються до 01 жовтня 2019 року.

Роботи можна надавати нарочним або поштою на адресу: 73011, м.Херсон, вул. Смольна, 134-а, ДП «Херсонстандартметрологія»

Контактна особа : Ковальська Олександра Іванівна, тел. (0552) 41 04 79, моб. +38 050 6428 138

Поділитися статею:
Напишіть нам