Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

У Нижньосірогозькому районі відбулася нарада з сільгосптоваровиробниками

У Нижньосірогозькому районі відбулася нарада з сільгосптоваровиробниками
15/05/2015
У Нижньосірогозькому районі відбулася нарада з сільгосптоваровиробниками
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Сьогодні, 15 травня, заступник генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія» Владислав Оніщенко взяв участь у нараді з сільгосптоваровиробниками Нижньосірогозького району, яка відбулася у залі засідань районної державної адміністрації.
На нараді розглядалися питання щодо організації повірки, технічного обслуговування та ремонту ваг, щодо нормативно-правової бази по зважуванню вантажів, що перевозяться автомобільним транспортом. Були також надані рекомендації щодо вибору типу автомобільних ваг.
«Як відомо - зазначив у своїй доповіді Владислав Оніщенко,- одним з напрямків діяльності ДП «Херсонстандартметрологія» є координація діяльності підприємств, спрямована на забезпечення єдності вимірювань в регіоні відповідно до вимог Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність», а також на реалізацію єдиної політики в галузі метрології та захист громадян і національної економіки від наслідків недостовірних результатів вимірювань».
Метрологічні структурні підрозділи ДП «Херсонстандартметрологія» оснащені сучасною матеріально-технічною базою, яка складає 162 одиниці вихідних еталонів та 402 одиниці робочих еталонів, засобів вимірювальної техніки та випробувального обладнання.
Багаторічний досвід роботи, наявність висококваліфікованих фахівців, достатньої матеріальної бази, фонду нормативних документів є гарантом широких функціональних можливостей метрологічних структурних підрозділів. Все це дає можливість виконувати повірку за 11 видами вимірювальної техніки з 12 існуючих в Україні. Це становить 98% засобів вимірювальної техніки, які використовуються в регіоні. Крім того, надаються послуги з ремонту ваг для статичного зважування до 3000 кг, ремонту та підгонки гир класу F1, F2, М1, М2, М3, ремонту ваг автомобільних механічних 15-60 т; ремонту манометрів технічних; ремонту спідометрів; ремонту ваг лабораторних; технічного обслуговування лічильників електричної енергії, ремонт медичної техніки, водолічильників тощо.
Нарада проходила в атмосфері емоційної зацікавленості та інтелектуальної творчості. По завершенню наради всі, хто бажав, отримали можливість висловити свою особисту думку із винесених питань, поділитись своїми проблемами та досягненнями, отримати відповіді на численні запитання.

Поділитися статею:
Напишіть нам