Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Призначено нового заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України

Призначено нового заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України
23/02/2015
Призначено нового заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Кабінет Міністрів України призначив Максима Нефьодова заступником Міністра економічного розвитку і торгівлі України, який відповідатиме за питання модернізації системи державних закупівель і вдосконалення регулювання зовнішньоекономічної діяльності. Окрім того, до його завдань входить розвиток української системи технічного регулювання, метрології та стандартизації, що дуже важливо для використання можливостей Угоди про асоціацію з ЄС і стимулювання вітчизняного експорту.
Максим Нефьодов має значний досвід інвестиційного банкіра та керуючого партнера фонду прямих інвестицій. Працюючи у сфері управління активами та інвестицій з 2004 року, Максим досконало розуміється на галузях телекомунікацій, фінансових послуг, сільського господарства, машинобудування тощо. Це дає йому можливість оцінювати умови ведення бізнесу у різних сферах економіки й розуміти проблематику, яка перешкоджає економічному зростанню. Він знає бізнес як з позиції керівника, так і інвестора, що дозволяє чітко розбиратися, які зміни першочергові і як їх упровадити найефективніше.
На посаді керівника фонду прямих інвестицій Максим Нефьодов займався проектами модернізації та реструктуризації підприємств, упровадження технологічних та організаційних змін, налагодження бізнес-процесів і міжнародних стандартів менеджменту. Тобто його основним завданням було приведення бізнесу до стандартів ефективності, дохідності та прозорості - для власників і держави. Звик працювати на результат і передусім бажає використати свій досвід для збільшення ефективності роботи Міністерства.
Максим отримав диплом магістра з економічної теорії Київського національного університету ім. Т. Шевченка (з відзнакою), вільно володіє українською, російською та англійською мовами.

Поділитися статею:
Напишіть нам