Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

На Херсонщині відкриваються нові вигідні ринки збуту

На Херсонщині  відкриваються нові вигідні ринки збуту
19/02/2016
На Херсонщині відкриваються нові вигідні ринки збуту
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Генеральний директор Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Микола Курдюмов взяв участь у конференції «Перспективи збуту вітчизняної сільгосппродукції на внутрішніх та зовнішніх ринках» в рамках агропромислової виставки «Південний агропромисловий ярмарок «Фермер - 2016», яка відбулась вчора, 18 лютого 2016 року, в приміщенні ККЗ «Ювілейний».

Подія була ініційована та організована Департаментом агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації.

У офіційному відкритті науково-практичної конференції взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Шепелев І.О., перший заступник голови обласної ради Зеленчук В.В., а також організатори конференції - директор Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Паливода О.М.

В ході конференції до уваги присутніх були запропоновані доповіді та виступи багатьох учасників зібрання, відбулося жваве обговорення доповідей бізнесових структур, обласних служб, керівників фермерських господарств, представників оптових ринків сільськогосподарської продукції, представників наукових установ, представників переробних підприємств південного регіону.

Під час проведення вказаного заходу розглядались питання підвищення результативності та ефективності залучення інвестиційних джерел, збільшення прибутковості підприємств, запровадження сучасних інноваційних технологій в сільському господарстві та розширення ринків збуту сільськогосподарської продукції до країн ЄС та Азії, а також впровадження систем безпечності та якості сільськогосподарської продукції.

Від Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» виступив начальник сектору систем управління, аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів Шатохін І.О. на тему: «Необхідні умови для збуту вітчизняної сільгосппродукції на внутрішніх та зовнішніх ринках за вимогами ЄС, застосування систем НАССР».

У своєму виступі Шатохін І.О. зазначив, що чимало вітчизняних законодавчих актів містять положення про доцільність впровадження в Україні системи НАССР, на практиці її освоєння відбувається повільно, так як на переважній більшості українських підприємств про цю систему безпеки знають не достатньо.

За результатами конференції відбулось підписання Меморандуму про співробітництво між Херсонською обласною державною адміністрацією, Білозерькою районною державною адміністрацією та Міжнародною громадською організацією «Прімавера» щодо впровадження на території області Проекту програми голландського уряду МАТРА «Розвиток потенціалу громад щодо участі у впровадженні та контролі за проведенням реформ у сільському господарстві, управління земельними ресурсами та розвитку сільських територій («BELIEVE»)».

Поділитися статею:
Напишіть нам