Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Колегія Херсонської обласної державної адміністрації

Колегія Херсонської обласної державної адміністрації
25/03/2015
Колегія Херсонської обласної державної адміністрації
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

24 березня в.о.генерального директора Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Микола Курдюмов взяв участь у роботі колегії Херсонської обласної державної адміністрації.
На колегії розглядалися такі питання порядку денного:
- Про підбиття підсумків роботи щодо оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року та підготовку до оздоровчого сезону 2015 року;
- про хід проведення четвертої черги мобілізації у Херсонській області;
-про підготовку лісогосподарських підприємств області до пожежобезпечного періоду
Окрім зазначених питань під час засідання колегії голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов доручив провести роз'яснювальну роботу для голів райдержадміністрацій у зв'язку з тим, що у силу вступає новий механізм нарахування субсидій. «Якщо ми бажаємо, щоб процес оформлення субсидій пройшов без зривів, то маємо піклуватися про те, щоб механізм було налагоджено», - зауважив Андрій Путілов. Голови райдержадміністрацій повинні попіклуватися про те, щоб жителі навіть у найвіддаленіших куточках області отримали повну інформацію та всі необхідні документи.
Вже з початку наступного місяця громадянам, які претендують на отримання субсидії, буде направлено декларації нового зразка. Протягом 10 календарних днів особа має заповнити всі дані та надіслати до відповідних районних соціальних служб. У 10-денний термін інформація, зазначена в декларації, має бути опрацьована, на її основі і нараховуватиметься субсидія.

Поділитися статею:
Напишіть нам