Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Херсонське підприємство стало дипломантом 4-го Конкурсу

Херсонське підприємство стало дипломантом 4-го Конкурсу
02/04/2014
Херсонське підприємство стало дипломантом 4-го Конкурсу
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

4-й Конкурс на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг в Україні було оголошено на виконання Рішення Ради глав урядів держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав від 25 листопаду 2005 року, Рішення засідання Міждержавної ради зі стандартизації, метрології та сертифікації 24 травня 2012 року № 41 та згідно з протокольним рішенням національної конкурсної комісії (НКК) при Мінекономрозвитку України від 17 жовтня 2012 року.

Конкурс проводився з метою підтримки національних ініціатив і об'єднання зусиль державних органів управління, спрямованих на підвищення якості та конкурентоспроможності продукції, що виготовляється або послуги, що надається державами - учасниками СНД; підвищення експортних можливостей організацій держав - учасників СНД; стимулювання виробництва високоякісної продукції або надання високоякісної послуги в державах - учасниках СНД і впровадження високоефективних методів менеджменту якості.

Згідно з Планом заходів щодо організації та проведення 4-го конкурсу на здобуття Премії Співдружності Незалежних Держав за досягнення у сфері якості продукції та послуг Рішенням Економічної ради СНД від 14 березня 2014 року Міждержавна конкурсна комісія визначила його переможців. Серед них є і наше, херсонське підприємство. За досягнення в галузі якості продукції та послуг в номінації «Виробництво продовольчих товарів та сільськогосподарської продукції з чисельністю працюючих від 251 до 3000 чоловік» звання дипломанта Премії СНД 2013 року присуджено Публічному акціонерному товариству «Дім марочних коньяків «Таврія» (Україна, Херсонська область, м. Нова Каховка).

Всього у Міждержавному етапі Конкурсу взяло участь 24 підприємства з 5 країн СНД (Україна, Російська Федерація, Республіка Білорусь, Республіка Вірменія, Республіка Казахстан, Республіка Таджикистан). Україну представляло 7 підприємств: Товариство з обмеженою відповідальністю «Артіль» ЛТД, Публічне акціонерне товариство «Одеський кабельний завод «Одескабель», Товариство з обмеженою відповідальністю «Керамейя», ПП «Фабрика меблів «Нова», Товариство з обмеженою відповідальністю «Парк-готель «Порто Маара XXI», Приватне акціонерне товариство «Науково-виробничий центр «Трансмаш» і, звичайно ж Публічне акціонерне товариство «Дім марочних коньяків «Таврія». Директор Дому марочних коньяків «Таврія» Віталій Кошелев, оцінюючи участь у Міждержавному етапі Конкурсу, зазначив, що для підприємства це не тільки підсумок роботи всього колективу, а й примноження слави України. «Інколи нам закидають, - продовжів Віталій Кошелев, - що ми своїми здобутками рекламуємо алкогольні напої. Маю нагоду висловити своє бачення - ми своєю продукцією підтверджуємо, що Україна - країна виноробницька. Адже наша продукція реалізується в таких країнах як Франція, Іспанія, США, Прибалтика, в країнах СНД. Наші коньяки мають свого поціновувача, що зайвий раз підтверджує - ми можемо конкурувати з провідними виноробними країнами. Наша присутність на ринку Франції говорить багато про що».

Як наголосив організатор конкурсу в Херсонській області генеральний директор Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (ДП «Херсонстандартметрологія») Костянтин Лясковець, основною метою конкурсу є стимулювання виробництва високоякісної і конкурентоспроможної продукції, підвищення її експортних можливостей. Саме участь у Конкурсі вітчизняних підприємств підвищує репутацію нашої країни як країни з великим потенціалом. Тому наше завдання досягати реалізації головної ідеї - поставити якість на службу суспільству.

Поділитися статею:
Напишіть нам