Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування в області Дня Підприємця

Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв  участь в урочистих заходах з нагоди святкування в області Дня Підприємця
31/08/2018
Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування в області Дня Підприємця
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування в області Дня Підприємця, який відбувався сьогодні, 31 серпня 2018 року в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша.

Захід організований на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 27 липня 2018 року №612 «Про організацію урочистих заходів з нагоди святкування Дня підприємця та відзначення кращих суб’єктів підприємницької діяльності області у 2018 році» за підтримки голови Регіональної ради підприємців при обласній державній адміністрації.

Напередодні Дня підприємця у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша урочисто привітали представників цієї сфери діяльності з професійним святом, яке традиційно відзначається у першу неділю вересня.

Під час урочистостей до Дня підприємця голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв нагородив працівників цієї галузі.

Так, за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади, активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця почесні грамоти отримали 10 номінантів - підприємців, директорів підприємств та голів правління.

Крім того, під час заходу 11 номінантів отримали подяку голови Херсонської обласної державної адміністрації.

       Як відомо, підприємництво відіграє важливу роль у здійсненні економічних перетворень в державі та вирішенні соціально-економічних проблем. Визнаючи вплив підприємництва на формування, становлення та розвиток національної економіки Указом Президента України встановлено Свято – День підприємця, який відзначається у першу неділю вересня.

Як відзначив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв: «День підприємця - це свято визнання виняткової ролі підприємців не тільки в економічних, а і в соціальних перетвореннях, які відбуваються в нашому суспільстві. Підприємці Херсонщини займаються по-справжньому важливою та відповідальною роботою, вносять вагомий внесок у забезпечення соціальної стабільності нашого краю».

Святкову атмосферу заходу подарували представникам бізнесу та усім присутнім виступи солістів та колективів ХОАМД театру ім. М. Куліша.

      

Поділитися статею:
Напишіть нам