Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь у роботі колегії ХОДА

Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола  Курдюмов  взяв участь у роботі колегії ХОДА
12/06/2018
Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь у роботі колегії ХОДА
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Сьогодні, 12 червня 2018 року, генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь у роботі колегії Херсонської обласної державної адміністрації

На початку засідання колегії голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв вручив відзнаки видатним херсонцям за значний особистий внесок у науково- технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю.

В продовження засідання обговорили питання боротьби з браконьєрством на водних об’єктах області, про хід виконання спільних заходів з представниками управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та врегулювання рибальства в Херсонській області під час весняно-літньої нерестової заборони.

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв з цього питання підкреслив, що для належного водного господарювання необхідно чітко закріпити ділянки акваторії за службами, встановити податковий контроль за збутом риби і, звичайно, направити всі сили екологічних, водоохоронних і рибоохоронних служб на збереження водної фауни Херсонської області.

Під час засідання колегії також розглядалися питання про підсумки проходження опалювального сезону 2017/18 року та затвердили першочергові заходи з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2018/19 року і прийняли рішення створити комісію з питань організації якісної підготовки та сталої роботи об’єктів життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2018/19 року.

Також під час засідання Колегії було акцентовано увагу на проблемному питані в оснащенні багатоквартирних будинків лічильниками обліку теплової енергії. Тож,  на меті комісії з питань організації якісної підготовки та сталої роботи об’єктів життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2018/19 року тримати на контролі усі питання пов’язані з підготовкою та проведенням опалювального сезону.

Поділитися статею:
Напишіть нам