Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

ДП «Херсонстандартметрологія» відзначене Подякою

ДП «Херсонстандартметрологія» відзначене Подякою
09/08/2018
ДП «Херсонстандартметрологія» відзначене Подякою
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Сьогодні, 09 серпня 2018 року, в.о. генерального директора Лариса Бартків взяла участь у заходах з нагоди Дня поля «Інноваційні технології вирощування посухостійких культур та ефективне використання зрощення в сучасних умовах».

Захід організовано Інститутом зрошуваного землеробства НААН, (м. Херсон, сел. Наддніпрянське) з метою підвищення ефективності функціонування галузі землеробства в Південному регіоні України за умов посилення посушливості клімату.

Серед учасників заходу:

- Міністерство аграрної політики та продовольства України;

- Національна академія аграрних наук України;

- Обласні державні адміністрації та Департаменти агропромислового розвитку Херсонської, Миколаївської, Одеської, Запорізької, Дніпропетровської областей;

- Державне агентство водних ресурсів України;

- Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області;

- Сільськогосподарські підприємства та фермерські господарства;

- Вітчизняні та іноземні компанії;

- Співтовариство виробників і споживачів бобових України;

- Вчені науково-дослідних установ Національної академії аграрних наук України, науковці та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів України.

Програмою заходів було передбачено демонстрацію понад 300 сортів і гібридів сучасних посухостійких культур (сорго, просо), високорентабельних технічних та кормових культур (кукурудза, соя, соняшник, люцерна) селекції Інституту та провідних селекційних установ України, а також ознайомлення з інтенсивними технологіями вирощування сільськогосподарських культур, підготовкою ґрунту до сівби озимих за різних попередників з презентацією відповідної сільгосптехніки; консультування провідних спеціалістів з питань підбору кращих сортів і забезпечення насінням культур під урожай 2019 року.

У рамках Дня поля відбулася церемонія нагородження за сприяння в організації та проведенні Форуму «АГРОПОРТ Південь Херсон 2018», на якому і ДП «Херсонстандартметрологія» відзначене Подякою.

Поділитися статею:
Напишіть нам