Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Запрошуємо до участі у семінарі!

Запрошуємо до участі у семінарі!
15/03/2016
Запрошуємо до участі у семінарі!
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

29 березня 2016 року Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» в приміщенні Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Херсонської обласної державної адміністрації (м. Херсон, площа Свободи, 1, 4-й поверх, вхід з двору) організовує семінар «Оцінювання стану вимірювань та підтвердження технічної компетентності лабораторій».

Початок семінару о 10:00, реєстрація учасників з 9:30 до 10:00.

Мета семінару: допомогти розібратися, як впроваджувати вимоги Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність», який набрав чинності 01.01.2016 року та показати, які відбулися зміни у законодавчих актах у галузі метрологічної діяльності, а також розглянути положення Української системи добровільного оцінювання стану вимірювань та практичні питання встановлення технічної компетентності лабораторій в нових умовах.

У ході семінару будуть розглянуті наступні питання:

  • Основні положення Закону України № 1314-VII «Про метрологію та метрологічну діяльність», сфери законодавчо регульованої метрології, проведення повірки та калібрування засобів вимірювальної техніки, здійснення метрологічного нагляду та відповідальність за порушення законодавства про метрологію та метрологічну діяльність.

  • Особливості діяльності лабораторій у відповідності з новим законодавством в галузі метрології, практичне підтвердження технічної компетентності лабораторій в нових умовах.

  • Українська система добровільного оцінювання стану вимірювань, вимоги ДСТУ ISO 10012:2005 «Система керування вимірюванням. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання».

  • Стандарт СОУ РЧ 74.9-02568348-001:2015 «Оцінювання стану вимірювань та встановлення технічної компетентності лабораторій при проведенні певних вимірювань. Загальні вимоги та порядок проведення», вимоги до умов проведення вимірювань, засобів вимірювальної техніки, методик вимірювань та персоналу

  • Основні вимоги ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій». Процедура акредитації. Розроблення документів.

Цільова аудиторія:

  • керівники підприємств;
  • керівники виробничих та інших вимірювальних лабораторій;
  • фахівці з метрології;
  • фахівці підприємств, що зацікавлені в розгляді запропонованих питань.

Семінар проводять фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».
Вартість участі у семінарі складає 765,58 грн. за одного учасника (разом з ПДВ).
По закінченню учасникам буде видане свідоцтво.
Про своє рішення просимо повідомити заздалегідь.

Контактна інформація: Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (м. Херсон, вул. Смольна, 134-а), факс: (0552) 41-04-50
e-mail: abalyk02@gmail.com
larisa.pankratova.55@mail.ru

Контактна особа - Балюк Олена Олександрівна, факс: +38 (0552) 41-04-71

Будемо вдячні, якщо Ви підтвердите свою участь у семінарі шляхом направлення заповненої заявки, копії свідоцтва платника податку та перерахування коштів відповідно до виставленого рахунку.

Програма семінару                              Заявка на участь

Поділитися статею:
Напишіть нам