Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Закладам громадського харчування радять долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР

Закладам громадського харчування радять  долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР
12/02/2018
Закладам громадського харчування радять долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР
2004/2018
Фахівці органу з сертифікації систем управління Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» впродовж І кварталу 2018 року зареєстрували 5 сертифікатів на сучасні системи управління, провели попередню оцінку 6-ти та остаточну оцінку 4-х систем управління, здійснили 10 наглядових та 2-х внутрішніх аудитів за функціонуванням систем управління. Крім того, впродовж І кварталу 2018 року фахівці надали методичну допомогу з питань систем управління 4 підприємствам області. З питань розробки та впровадження систем управління звертатись за адресою: ДП «Херсонстандартметрологія», м. Херсон, вул. Смольна,134-а, к. 116 тел. (0552) 41-04-67, 41-04-78, факс (0552)41 04 66 e-mail: supr@khcsm.org.ua    
детальніше >
Фахівці органу з сертифікації систем управління зареєстрували 5 сертифікатів на сучасні системи управління
1904/2018
В І кварталі 2018 року фахівці випробувального центру продукції Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» прийняли на випробування 489 зразків продукції, з них по договорних роботах – 431 зразок, за рішенням Органу сертифікації – 58 зразків. Фахівці провели 4 850 випробувань продукції, видали 489 протоколів випробувань. За результатами випробувань вимогам нормативних документів не відповідали 2 зразки продукції. До того ж  перевірено 112 зразків продукції на вміст ГМО, в жодному із зразків вміст ГМО не виявлено. Крім того, фахівці взяли участь у 20-ти раундах Програми міжлабораторних порівнянь результатів вимірювань (МПР). Для 3-х фахівця підприємства області проведено стажування на…
детальніше >
У випробувальному центрі продукції ДП «Херсонстандартметрологія» провели без малого п’ять тисяч випробувань.

Закладам громадського харчування радять  долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР

Фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» рекомендують закладам громадського харчування долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР і готові надавати консультації підприємствам, які вирішили впроваджувати у себе HACCP.                  

На веб-сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розміщено корисну інформацію стосовно запровадження системи НАССР на українських підприємствах. Там міститься доступна інформація щодо запровадження НАССР у закладах громадського харчування, Коротка інструкція по заповненню плану HACCP, Типові документи, Щоденний журнал з управління безпечністю харчової продукції для виробників м’ясної продукції, а також публікація-інструкція, підготовлена журналістами видання Agro.Polit, - Два роки дедлайну — що потрібно зробити АПК для переходу на систему HACCP                         

Важливо, щоб підприємства мали бажання та розуміння, а досвідчені висококваліфіковані фахівці розкажуть покроково, що треба робити.

З питань розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, а також навчання осіб, які є відповідальними за ці процедури звертатись за адресою: ДП «Херсонстандартметрологія»,  м. Херсон, вул. Смольна, 134-а, тел. (0552) 41-04-67. 

 

Поділитися статею:
Напишіть нам