Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Закладам громадського харчування радять долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР

Закладам громадського харчування радять  долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР
12/02/2018
Закладам громадського харчування радять долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР
1602/2018
На нашому Веб-сайті в розділі Стандартизація в підрозділі Перелік стандартів, які надійшли до фонду НД в лютому місяці  2018 року розміщений перелік нових стандартів, якими нещодавно поповнився  фонд нормативних документів  ДП «Херсонстандартметрологія» і відтепер ви можете їх замовити.  З питань замовлення  нормативних документів звертатись за адресою: м. Херсон, вул. Смольна, 134-а, кімн. 203, тел. (0552) 41 04 80, e-mail: rita@khcsm.org.ua
детальніше >
До уваги виробників! На нашому Веб-сайті розміщений перелік нових стандартів
1302/2018
Національне агентство з акредитації України (НААУ) закликає поділитися своїми успіхами із міжнародною спільнотою https://naau.org.ua/
детальніше >
Національне агентство з акредитації України (НААУ) закликає поділитися своїми успіхами із міжнародною спільнотою

Закладам громадського харчування радять  долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР

Фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» рекомендують закладам громадського харчування долучатися до процесу розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР і готові надавати консультації підприємствам, які вирішили впроваджувати у себе HACCP.                  

На веб-сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розміщено корисну інформацію стосовно запровадження системи НАССР на українських підприємствах. Там міститься доступна інформація щодо запровадження НАССР у закладах громадського харчування, Коротка інструкція по заповненню плану HACCP, Типові документи, Щоденний журнал з управління безпечністю харчової продукції для виробників м’ясної продукції, а також публікація-інструкція, підготовлена журналістами видання Agro.Polit, - Два роки дедлайну — що потрібно зробити АПК для переходу на систему HACCP                         

Важливо, щоб підприємства мали бажання та розуміння, а досвідчені висококваліфіковані фахівці розкажуть покроково, що треба робити.

З питань розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, а також навчання осіб, які є відповідальними за ці процедури звертатись за адресою: ДП «Херсонстандартметрологія»,  м. Херсон, вул. Смольна, 134-а, тел. (0552) 41-04-67. 

 

Поділитися статею:
Напишіть нам