Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

З 1 липня 2014 року введено в дію ДСТУ ISO 14006:2013

З 1 липня 2014 року  введено в дію ДСТУ ISO 14006:2013
16/07/2014
З 1 липня 2014 року введено в дію ДСТУ ISO 14006:2013
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

З 1 липня 2014 року введено в дію ДСТУ ISO 14006:2013 «Системи екологічного управління. Настанови щодо запровадження екологічного проектування ( ISO 14006:2011, IDT).

Цей стандарт можуть застосовувати всі організації, які мають на меті розробити і виконувати екологічну політику та завдання, ураховуючи правові й інші вимоги.

Міжнародна спільнота висловлює стурбованість з приводу шкідливих змін довкілля, наприклад, зміни клімату, виснаження ресурсів, забруднення атмосферного повітря, водних об'єктів і земельних ділянок. Це спонукає організації приділяти більшу увагу керуванню впливами своєї діяльності та продукції на довкілля, зосереджувати свої зусилля на постійному поліпшуванні своєї екологічної дієвості. Щоб зменшувати шкідливі наслідки на довкілля, все більше й більше організацій визнають потребу враховувати екологічні характеристики під час проектування своєї продукції.

Законодавство стосовно впливу продукції на довкілля запроваджують у всьому світі постійно збільшуваними темпами. Це спонукає чимало організацій до поліпшування екологічних характеристик своєї продукції. Ці організації потребують настанов щодо того, як докладати своїх зусиль систематичним чином, щоб досягати екологічних цілей і забезпечувати постійне поліпшування екологічних характеристик своєї продукції, а також екологічної дієвості своїх процесів.

Екологічне проектування - це інтегрований з проектуванням і розроблянням процес, спрямований на зменшення впливів на довкілля та на постійне поліпшування екологічних характеристик продукції на всіх стадіях її життєвого циклу - від придбання сировини до закінчення експлуатації та остаточного видалення продукції.

Поділитися статею:
Напишіть нам