Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

З Днем працівників стандартизації та метрології

З Днем працівників стандартизації та метрології
08/10/2021
З Днем працівників стандартизації та метрології
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників стандартизації та метрології

Стандартизація, метрологія, сертифікація – це складові технічного регулювання, надійна основа для стабільного розвитку держави. Стандарти відіграють велику роль у міжнародній торгівлі, захисті навколишнього середовища, в удосконаленні програм безпеки і охорони здоров’я, покращенні якості життя та розвитку економіки.

Саме від вашого вкладу в розвиток галузі великою мірою залежать темпи впровадження нових технологій у промисловості, розроблення та виробництво нових і якісних видів продукції.

Ваша щоденна праця допомагає ставати конкурентоспроможними вітчизняним продукції та послугам, сприяє покращенню торгово-економічних стосунків з Європейським Союзом та інвесторами.

Бажаю вам і вашим сім’ям мирного неба, міцного здоров`я, щастя, добробуту, творчого натхнення та утвердження високих стандартів життя на благо українського народу.

 

З повагою

в.о. генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія»               Микола КУРДЮМОВ

Поділитися статею:
Напишіть нам