На виконання завдань розвитку економіки та соціальної сфери, поставлених Програмою економічного, соціального та культурного розвитку Херсонської області на 2015 рік, фахівцями Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» в І кварталі поточного року зареєстровано 4 сертифікати на систему управління безпечністю харчових продуктів (2 сертифікати на відповідність системи управління вимогам національного стандарту ДСТУ 4161, 1 сертифікат на відповідність системи управління вимогам гармонізованому з міжнародним стандарту ДСТУ ISO 22000 ) та 1 сертифікат на систему управління якістю - на відповідність вимогам гармонізованому з міжнародним стандарту ДСТУ ISO 9001).
Крім того проведено 14 наглядових аудитів за сертифікованими системами управління: 5 систем управління якістю (ДСТУ ISO 9001), 6 систем управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ 4161), 3 системи управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000).