Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

В області відбувся науково-практичний семінар

В області відбувся науково-практичний семінар
10/06/2016
В області відбувся науково-практичний семінар
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Фахівці ДП «Херсонстандартметрологія» взяли участь у науково-практичному семінарі на тему «Міська інфраструктура. Час діяти», який відбувся 09 червня 2016 року у приміщенні сесійного залу Херсонської обласної державної адміністрації.

Організатором семінару виступив Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА.

На семінар були запрошені представники Державного підприємства «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» (далі ДП «НДКТІ МГ»), які займаються питаннями водопостачання, очищення стічних вод, санітарним очищенням та озелененням, а також представники фірм, які займаються розробкою та постачанням обладнання, необхідного для систем водопостачання та каналізації тощо.

На семінарі розглядалися питання про сучасну нормативну базу та нові технології у сфері водопровідно-каналізаційного господарства та поводження з твердими побутовими відходами.

Так, згідно з програмою семінару учасники працювали на двох тематичних платформах. Під час роботи першої розглянули нові нормативи та технології у сферах водопостачання, водовідведення та поводження з твердими побутовими відходами й ознайомлення з досвідом роботи ДП «НДКТІ МГ». На другій представлено новітнє обладнання для систем водопостачання та каналізації.

Експерти семінару ознайомили учасників з новітніми розробками у цій сфері, які будуть корисними не тільки під час роботи, але й у побуті.

Поділитися статею:
Напишіть нам