Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

В ДП «Херсонстандартметрологія» зареєстрували 11 сертифікатів відповідності систем управління вимогам стандартів

В ДП «Херсонстандартметрологія» зареєстрували 11 сертифікатів відповідності систем управління вимогам стандартів
10/08/2018
В ДП «Херсонстандартметрологія» зареєстрували 11 сертифікатів відповідності систем управління вимогам стандартів
1311/2018
Цей перелік визначено у Додатку ІІ «Речовини або продукти, що спричиняють алергію або непереносимість» Регламенту № 1169/20116 1. Злаки, що містять рослинні білки, а саме: пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, камут або їхні гібридні види та продукти, за винятком: — сиропу з глюкози на основі пшениці включно з декстрозою, — мальтодекстрини на основі пшениці, — сиропу з глюкози на основі ячменю, — зернових, що використовуються для виробництва алкогольних продуктів перегонки, включно з етиловим спиртом сільськогосподарського походження; 2. Ракоподібні та продукти з ракоподібних; 3. Яйця та продукти з яєць; 4. Риба та продукти з риби, за винятком: — рибного желатину,…
детальніше >
До уваги споживачів! Перелік речовин або продуктів, які можуть спричиняти алергію або непереносимість
1211/2018
Одним із надійних засобів захисту споживачів харчових продуктів є система НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points). Система ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів. Вона гарантує безпечність продукції на повному шляху харчового ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усунути шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва. Система НАССР є обов’язком в рамках законодавства більшості цивілізованих країн, таких як: країни Євросоюзу, США, Канада, Японія, Нова Зеландія тощо. Вже 20 вересня 2019 року настає кінцева дата, коли система безпечності харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх…
детальніше >
Впровадження системи НАССР - інструмент захисту репутації виробника.

Фахівці  Органу з сертифікації систем управління Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (ДП «Херсонстандартметрологія») за сім місяців 2018 року зареєстрували 11 сертифікатів відповідності систем управління якістю вимогам стандартів (6 сертифікатів на відповідність системи управління якістю ДСТУ ISO 9001, 5 сертифікатів на відповідність системи управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000).

Крім того, фахівці провели попередню оцінку  10 та остаточну  оцінку 9 систем управління. Також здійснили 22 наглядових аудити та 6 внутрішніх аудитів за функціонуванням систем управління.

Для 7-х підприємств області фахівці надали  методичну допомогу з питань розробки та впровадження систем управління.

 

З питань розробки та впровадження систем управління звертатись за адресою:

ДП «Херсонстандартметрологія», м. Херсон, вул. Смольна,134-а, к. 206

тел. (0552) 41-04-67, 41-04-78, факс (0552)41 04 66

e-mail: supr@khcsm.org

 

Поділитися статею:
Напишіть нам