Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Увага!

Увага!
04/02/2014
Увага!
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

З 01.04.2014 року стартує щорічна Всеукраїнська виставка - конкурс дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі", якій Кабінет Міністрів України розпорядженням від 11 лютого 2013 року № 89-р надав статус національної, чим підтвердив її важливе значення щодо формування у дітей розуміння безпечності продуктів харчування, необхідності запобігання виробництву неякісних товарів.

Головною метою проведення виставки-конкурсу є формування у свідомості дітей асоціативного уявлення про якісну, безпечну продукцію та популяризація руху за підвищення якості життя.

Організаційно-технічне та інформаційне забезпечення проведення виставки-конкурсу на регіональному рівні здіснює ДП "Херсонстандартметрологія"

 

 

 

Поділитися статею:
Напишіть нам