Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Представники колективу ДП «Херсонстандартметрологія» разом з херсонцями вшанували пам'ять Героїв

Представники колективу ДП «Херсонстандартметрологія» разом з херсонцями вшанували пам'ять Героїв
10/05/2018
Представники колективу ДП «Херсонстандартметрологія» разом з херсонцями вшанували пам'ять Героїв
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

 

Учора, 9 травня, представники колективу ДП «Херсонстандартметрологія» разом з херсонцями вшанували пам'ять Героїв   урочистою ходою, присвяченіою 73-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Колона чисельністю більше 2 тисяч учасників почала рушити від площі Героїв біля Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша, проспектом Ушакова у напрямку до парку Слави.

В урочистій ході взяли участь військовослужбовці, бійці АТО, волонтери, духовенство, представники громадськості, обласної та міської влади, народні депутати України, співробітники Національної поліції, моряки, студенти та велика кількість мешканців і гостей Херсонщини, для яких подвиг, здійснений солдатами й офіцерами Другої світової війни, є неоціненним і важливим для подальшого розквіту держави й життя майбутніх поколінь.

По завершенню урочистих заходів, ветерани та всі бажаючі учасники здійснили покладання квітів до Вічного вогню біля пам`ятника Невідомому солдату. 

У святкових заходах взяв участь і голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв разом зі своїми заступниками, а також народний депутат України Олександр Співаковський.

Очільник Херсонщини Андрій Гордєєв під час урочистостей наголосив: «... ми віддаємо шану ветеранам за їх мужність і героїзм. Тут зібралися різні покоління, політичні партії, громадські організації. Різні, але всі об'єднані навколо пам'яті про ту страшну війну. Низький уклін ветеранам і дітям Другої світової війни».

73 роки відділяє нас від найжахливішої війни в історії людства – Другої світової війни, яка забрала життя десятків мільйонів людей по всьому світу. В Україні немає жодної родини, яка б не зазнала гірких втрат. Понад 120 тисяч жителів Херсонщини пішли на фронт і більше половини з них не повернулися додому.

Слава Героям України усіх поколінь! Пам’ятаємо.

Поділитися статею:
Напишіть нам