Якість продукції покращилась майже вдвічі
Фахівцями випробувального центру продукції Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (далі - ДП «Херсонстандартметрологія») протягом 2013 року за зверненнями суб'єктів підприємницької діяльності проведено випробування 2531 зразка сировини та харчової продукції, виготовленої на Херсонщині та в інших регіонах України.
У результаті проведених лабораторних досліджень за органолептичними, фізико - хімічними показниками та показниками безпеки виявлено, що вимогам чинних нормативних документів не відповідало 42 зразка, що становить 1,6 відсотка від загальної кількості перевіреної продукції.
А саме:
масло вершкове та масло вершкове «Селянське» ( 16 видів) - виявлений рослинний жир;
спред 80 % , в т.ч. 25 % молочного жиру -…
детальніше >