Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

ОС СУ ДП «Херсонстандартметрологія» розширив сферу акредитації за 11 напрямками галузі економіки

ОС СУ ДП «Херсонстандартметрологія» розширив сферу акредитації за 11 напрямками галузі економіки
20/03/2018
ОС СУ ДП «Херсонстандартметрологія» розширив сферу акредитації за 11 напрямками галузі економіки
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Орган з сертифікації систем управління Державного підприємства «Херсонський науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (далі – ОС СУ ДП «Херсонстандартметрологія») відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17021-1:2015 (ISO/IEC 17021-1:2015) вже вкотре підтвердив свою компетентність в сфері систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів.

Після завершення процедури повторного оцінювання Національне агентство з акредитації України (НААУ) видало ОС СУ ДП «Херсонстандартметрологія» атестат про акредитацію.№8О062.

За результатами процедури повторного оцінювання розширено сферу акредитації ОС СУ ДП «Херсонстандартметрологія» за наступними напрямками галузі економіки:

  • Хімічні речовини, хімічні продукти і волокна;
  • Гумові та пластмасові вироби;
  • Неметалеві мінеральні продукти;
  • Бетон, цемент, вапно, гіпс тощо;
  • Недорогоцінні метали і виробництво готових металевих виробів;
  • Інше транспортне устаткування;
  • Готелі та ресторани;
  • Транспортування, зберігання та комунікації;
  • Державне управління;
  • Громадське харчування;
  • Виробництво упаковки для харчових продуктів та пакувального матеріалу.

 

Довідково:

Національне агентство з акредитації України (НААУ) — національний орган з акредитації України, що у своїй діяльності керується чинним законодавством України, міжнародним стандартом ISO/IEC17011, документами міжнародних організацій з акредитації (EA, IAF, ILAC).

Головним європейським вектором діяльності НААУ є співробітництво з Європейською кооперацією з акредитації (ЕА), що є органом, який згідно з Регламентом (ЄС) №765/2008 від 09.07.2008 керує системою експертного оцінювання серед національних органів з акредитації держав-членів Європейського Союзу та інших країн Європи. У рамках ЕА діє Багатостороння угода (ЕА MLA) та Двостороння Угода (EA BLA), підписанти яких – національні органи з акредитації – визнають системи акредитації один одного як еквівалентні.

16 серпня 2017 року НААУ стало підписантом Багатосторонньої угоди про взаємне визнання Міжнародного форуму з акредитації (IAF MLA).

Поділитися статею:
Напишіть нам