Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Необроблені інгредієнти тваринного походження потребують застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах НАССР

Необроблені інгредієнти тваринного походження потребують застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах НАССР
26/02/2018
Необроблені інгредієнти тваринного походження потребують застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах НАССР
2006/2018
Безпека та якість харчової продукції та сільськогосподарської сировини є одними з основних факторів, які визначають здоров'я населення країни.     Основною гарантією безпечності продуктів харчування є контролювання в продовольчій сировині та готовій продукції залишкових кількостей забруднюючих речовин (радіонуклідів, пестицидів, мікотоксинів, токсичних елементів, патогенних мікроорганізмів тощо). Впродовж п’яти місяців 2018 року фахівці випробувального центру продукції Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» прийняли на випробування 872 зразки продукції, з них по договірних роботах 767 зразків, за рішенням Органу з сертифікації 105 зразків. Провели випробування та видали 8 110 протоколів випробувань. За результатами випробувань не відповідало вимогам нормативних документів 8 зразків продукції.…
детальніше >
У випробувальному центрі продукції ДП «Херсонстандартметрологія» провели понад 8 тисяч випробувань.
1206/2018
Сьогодні, 12 червня 2018 року, генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь у роботі колегії Херсонської обласної державної адміністрації На початку засідання колегії голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв вручив відзнаки видатним херсонцям за значний особистий внесок у науково- технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю. В продовження засідання обговорили питання боротьби з браконьєрством на водних об’єктах області, про хід виконання спільних заходів з представниками управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та врегулювання рибальства в Херсонській області під час весняно-літньої нерестової заборони. Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв з цього…
детальніше >
Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов взяв участь у роботі колегії ХОДА

До уваги керівників підприємств, що провадять діяльність із харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження - необроблене молоко, м’ясо, риба, молюски і ракоподібні, зокрема свіжі, охолоджені або заморожені, яйця, мед, їхні похідні та інші продукти, виготовлені з частин тварин, окремих їхніх органів та/або тканин, призначені для споживання людиною.

Відповідно до чинного законодавства України оператори ринку зобов’язані розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), а також забезпечувати належну підготовку відповідальних осіб з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках під час виробництва та обігу харчових продуктів.

З питань розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, а також підготовки відповідальних осіб з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах НАССР звертатись в ДП «Херсонстандартметрологія»,  м. Херсон, вул. Смольна, 134-а, тел. (0552) 41-04-67. 

Поділитися статею:
Напишіть нам