Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Наш дім. Енергозбереження

Наш дім. Енергозбереження
21/10/2016
Наш дім. Енергозбереження
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Організатор виставки - Херсонський виставочний центр «Експо-Центр».

На виставці була представлена величезна кількість матеріалів і пристосувань для ремонту і облаштування житла, тепло-, енерго-, водооснащення, котельне обладнання, енергозберігаючі технології, альтернативні джерела енергії, нові рішення для комунального господарства, а саме - велика кількість твердопаливних котлів, металопластикових вікон з системою енергозбереження, камінів та системи утеплення для підлоги тощо.
Експозиція виставки розташована як всередині залу, так і на відкритій площі.
За умов стрімкого розвитку галузі і зростаючої ділової активності Херсонців саме виставка залишається найбільш ефективним інструментом демонстрації нових продуктів і технологій.
Головна мета виставки - просування сучасних будівельних технологій, енергетичної та електротехнічної галузей, а також створення умов для зміцнення ділових контактів і виведення на регіональний ринок ефективних вітчизняних і зарубіжних матеріалів і технологій, які продемонструють широкий спектр обладнання та розробок для підвищення енергоефективності, а також енергозберігаючі технології для різних галузевих напрямків.
Експозиція відбувалася за наступною тематикою:

  • Енергоефективні та ресурсозберігаючі технології та обладнання для водо-, тепло-, і енергопостачання.
  • Автономні і альтернативні джерела.
  • Сучасні теплоізоляційні матеріали.
  • Будівельні та оздоблювальні матеріали.

В рамках виставки відбулася конференція «Енергозбереження та енергоефективність».
Виставка дала можливість виробникам представити свою продукцію, а споживачам - вибрати найбільш вигідні пропозиції компаній.

Поділитися статею:
Напишіть нам