Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Генеральний директор Микола Курдюмов взяв участь у регіональному семінарі-нараді

Генеральний директор Микола Курдюмов взяв участь у регіональному семінарі-нараді
09/10/2016
Генеральний директор Микола Курдюмов взяв участь у регіональному семінарі-нараді
1604/2021
Фахівці  Органу з сертифікації систем управління Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (ДП «Херсонстандартметрологія») впродовж І кварталу 2021 року зареєстрували 5 сертифікатів відповідності систем управління якістю вимогам стандартів (2 сертифікати на відповідність системи управління якістю ДСТУ ISO 9001, 3 сертифікати на відповідність системи управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000). Крім того, фахівці провели попередню оцінку 4 систем та остаточну  оцінку 6 систем управління, здійснили 6  наглядових аудитів за сертифікованими системами управління.   З питань розробки та впровадження систем управління звертатись за адресою: ДП «Херсонстандартметрологія», м. Херсон, вул. Смольна,134-а, к. 207 тел. (0552) 41-04-67, факс 41-04-78, e-mail: csm_suya@i.ua
детальніше >
В ДП «Херсонстандартметрологія» зареєстрували 5 сертифікатів відповідності систем управління вимогам стандартів
1504/2021
Впродовж І кварталу 2021 року у фахівці Органу з сертифікації продукції та послуг ДП «Херсонстандартметрологія» видали 22 сертифікати на продукцію та послуги. З них 11 сертифікатів на харчову продукцію, 7 сертифікатів на промислову продукцію, 3 сертифікати на готельні послуги, 1 сертифікат на послуги харчування. Всього впродовж І кварталу 2021 року на добровільну сертифікацію продукції та послуг надійшла 32 заявки. Сертифікація передбачає підтвердження третьою стороною показників (характеристик) продукції (процесів або послуг) на підставі випробувань, обстеження, атестації виробництва та оцінки систем управління якістю.  Згідно з галуззю акредитації Орган з оцінки відповідності                       ДП…
детальніше >
На добровільну сертифікацію продукції та послуг надійшло 32 заявки

Генеральний директор Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Микола Курдюмов взяв участь у ІІ-му регіональному семінарі-нараді «Ділова досконалість - основа успішності та конкурентоспроможності компаній і економік», який відбувся в облдержадміністрації сьогодні, 22 березня. Організатором семінару-наради стала Українська асоціації якості та Херсонська обласна державна адміністрація. У заході взяли участь близько 50-ти представників підприємств Херсонщини, зокрема, промислового, транспортного й навчального секторів та представники владних органів та структур. Головним спікером заходу виступав Президент Української асоціації якості Петро Калита. Зокрема, Петро Калита, виступаючи, звертав особливу увагу на ділову культуру підприємств, моделі управління та світову модель оцінки компаній. Також він торкнувся питань створення продукції, орієнтованої на безпечність, якість та конкурентоспроможність, «конкуренції» та «конкурентоспроможності», системи менеджменту, регламентованої міжнародними стандартами.

Генеральний директор Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Микола Курдюмов взяв участь у ІІ-му регіональному семінарі-нараді «Ділова досконалість - основа успішності та конкурентоспроможності компаній і економік», який відбувся в облдержадміністрації сьогодні, 22 березня. Організатором семінару-наради стала Українська асоціації якості та Херсонська обласна державна адміністрація. У заході взяли участь близько 50-ти представників підприємств Херсонщини, зокрема, промислового, транспортного й навчального секторів та представники владних органів та структур. Головним спікером заходу виступав Президент Української асоціації якості Петро Калита. Зокрема, Петро Калита, виступаючи, звертав особливу увагу на ділову культуру підприємств, моделі управління та світову модель оцінки компаній. Також він торкнувся питань створення продукції, орієнтованої на безпечність, якість та конкурентоспроможність, «конкуренції» та «конкурентоспроможності», системи менеджменту, регламентованої міжнародними стандартами.

Поділитися статею:
Напишіть нам