Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов візьме участь у науково-практичному семінарі

Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія»  Микола Курдюмов візьме участь у науково-практичному семінарі
30/01/2018
Генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов візьме участь у науково-практичному семінарі
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Науково-практичний семінар «Практичні аспекти реформування системи технічного регулювання України в контексті європейської інтеграції та членства у світовій організації торгівлі» відбудеться в готельному комплексі «Захар Беркут» (Львівська область).

Дата проведення семінару -7-9 лютого 2018 року.

Серед учасників науково-практичного семінару представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, керівники метрологічних та науково-виробничих центрів України, науковці-метрологи.

Організатор семінару -  Державне підприємство «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем» (ДП НДІ «Система»).

На семінарі фахівці обговорюватимуть актуальні питання реформування і розвитку системи технічного регулювання;  стратегію розвитку системи технічного регулювання на період до 2020 року, гармонізацію законодавства України з міжнародними вимогами в сфері метрології, стандартизації, оцінки відповідності та якості; практичні аспекти діяльності метрологічних центрів; міжнародну співпрацю у сфері технічного регулювання; визнання результатів оцінки відповідності, проведеної за межами України; особливості експорту продукції у країни ЄС; еталонну базу України, її розвиток, проблеми, перспективи.

Також для учасників семінару буде презентована еталонна база ДП НДІ «Система». 

Поділитися статею:
Напишіть нам