Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Гарні новини для власників готельного бізнесу

Гарні новини для власників готельного бізнесу
06/08/2018
Гарні новини для власників готельного бізнесу
1311/2018
Цей перелік визначено у Додатку ІІ «Речовини або продукти, що спричиняють алергію або непереносимість» Регламенту № 1169/20116 1. Злаки, що містять рослинні білки, а саме: пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, камут або їхні гібридні види та продукти, за винятком: — сиропу з глюкози на основі пшениці включно з декстрозою, — мальтодекстрини на основі пшениці, — сиропу з глюкози на основі ячменю, — зернових, що використовуються для виробництва алкогольних продуктів перегонки, включно з етиловим спиртом сільськогосподарського походження; 2. Ракоподібні та продукти з ракоподібних; 3. Яйця та продукти з яєць; 4. Риба та продукти з риби, за винятком: — рибного желатину,…
детальніше >
До уваги споживачів! Перелік речовин або продуктів, які можуть спричиняти алергію або непереносимість
1211/2018
Одним із надійних засобів захисту споживачів харчових продуктів є система НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points). Система ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів. Вона гарантує безпечність продукції на повному шляху харчового ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усунути шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва. Система НАССР є обов’язком в рамках законодавства більшості цивілізованих країн, таких як: країни Євросоюзу, США, Канада, Японія, Нова Зеландія тощо. Вже 20 вересня 2019 року настає кінцева дата, коли система безпечності харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх…
детальніше >
Впровадження системи НАССР - інструмент захисту репутації виробника.

Як повідомили на сайті Мінекономрозвитку, нещодавно Уряд визначив порядок надання зірок готелям в Україні. Як повідомляє Мінекономрозвитку, Кабінет Міністрів України підтримав його ініціативу щодо реалізації Порядку встановлення категорій готелям та іншим об’єктам,  які надають послуги з тимчасового розміщення (проживання).  Ухвалені зміни дозволять акредитованим органам проводити сертифікацію та оцінку відповідності готелів критеріям якості послуг для подальшого  присвоєння категорії від 1 до 5 зірок.

Відтепер оцінювання готелів на відповідність вимогам державних стандартів буде проводитися органами сертифікації, що акредитовані Національним агентством з акредитації України (НААУ).

Наявність у готелів сертифікатів допоможе споживачам краще орієнтуватися при виборі готелю для свого розміщення, відтак сприятиме підвищенню рівня добросовісної конкуренції на ринку туристичних послуг та поліпшенню якості туристичного  обслуговування споживачів.

Поділитися статею:
Напишіть нам