Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

Фахівці Органу з сертифікації продукції та послуг ДП «Херсонстандартметрологія» видали 140 сертифікатів на продукцію та послуги.

Фахівці Органу з сертифікації продукції та послуг ДП «Херсонстандартметрологія» видали 140 сертифікатів на продукцію та послуги.
03/09/2018
Фахівці Органу з сертифікації продукції та послуг ДП «Херсонстандартметрологія» видали 140 сертифікатів на продукцію та послуги.
1311/2018
Цей перелік визначено у Додатку ІІ «Речовини або продукти, що спричиняють алергію або непереносимість» Регламенту № 1169/20116 1. Злаки, що містять рослинні білки, а саме: пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, камут або їхні гібридні види та продукти, за винятком: — сиропу з глюкози на основі пшениці включно з декстрозою, — мальтодекстрини на основі пшениці, — сиропу з глюкози на основі ячменю, — зернових, що використовуються для виробництва алкогольних продуктів перегонки, включно з етиловим спиртом сільськогосподарського походження; 2. Ракоподібні та продукти з ракоподібних; 3. Яйця та продукти з яєць; 4. Риба та продукти з риби, за винятком: — рибного желатину,…
детальніше >
До уваги споживачів! Перелік речовин або продуктів, які можуть спричиняти алергію або непереносимість
1211/2018
Одним із надійних засобів захисту споживачів харчових продуктів є система НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points). Система ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів. Вона гарантує безпечність продукції на повному шляху харчового ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усунути шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва. Система НАССР є обов’язком в рамках законодавства більшості цивілізованих країн, таких як: країни Євросоюзу, США, Канада, Японія, Нова Зеландія тощо. Вже 20 вересня 2019 року настає кінцева дата, коли система безпечності харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх…
детальніше >
Впровадження системи НАССР - інструмент захисту репутації виробника.

Впродовж першого півріччя 2018 року фахівці Органу з сертифікації продукції та послуг ДП «Херсонстандартметрологія» видали 140 сертифікатів на продукцію та послуги. З них 26 сертифікатів на харчову продукцію, 33 сертифікати на промислову продукцію, 44 сертифікати на готельні послуги, 35 сертифікатів на послуги харчування 2 сертифікати на послуги ДТЗ. Всього впродовж сімох місяців 2018 року на добровільну сертифікацію продукції та послуг надійшло 198 заявок.

Сертифікація передбачає підтвердження третьою стороною показників (характеристик) продукції (процесів або послуг) на підставі випробувань, обстеження, атестації виробництва та оцінки систем управління якістю.

            Згідно з галуззю акредитації Орган з оцінки відповідності ДП «Херсонстандартметрологія» акредитований на проведення оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів. Крим того, Орган з оцінки відповідності ДП «Херсонстандартметрологія» акредитований Національним агентством з акредитації України як орган з оцінки відповідності відповідно до вимог європейського стандарту ISO/IEC 17065. 

З питань сертифікації продукції та послуг, оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів звертатись за адресою:

м. Херсон, вул. Смольна, 134-а, кімн. 203, тел. (0552) 41 04 73, e-mail: rsveta@khcsm.org.ua

Поділитися статею:
Напишіть нам