Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

До уваги виробників сільгосппродукції, зернових складів та елеваторів!

До уваги виробників сільгосппродукції, зернових складів та елеваторів!
15/02/2017
До уваги виробників сільгосппродукції, зернових складів та елеваторів!
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Для забезпечення якісного обліку сільгосппродукції, а саме – отримання достовірних результатів зважування вантажних автомобілів, необхідно проводити періодичну (не рідше 1 разу на рік) повірку автомобільних ваг, які використовуються на Ваших підприємствах.  Ця процедура забезпечить надійну роботу Ваших автомобільних ваг, впевненість у результатах вимірювань, гарантію достовірності результатів зважувань.

Фахівці ДП «Херсонстандартметрологія» пропонують повірку механічних та електронно-тензометричних ваг автомобільних усіх типів з максимальною межею зважування від 10 000 до 100 000 кілограм. Ваги можуть бути як у колійному виконанні, так і платформенні з різною кількістю платформ, безфундаментні, поосьові, підкладні тощо.

ДП «Херсонстандартметрологія» відповідає критеріям уповноваження й уповноважено на проведення повірки (калібрування) засобів вимірювальної техніки, що підтверджується Свідоцтвом про уповноваження № ПК 019-2014 від 03 вересня 2014 року.

Крім того, наше підприємство пропонує послуги з ремонту та технічного обслуговування ваг автомобільних. Висока кваліфікація фахівців, матеріально-технічна база та еталонні засоби вимірювальної техніки дозволяють проводити ремонт і технічне обслуговування ваговимірювальної техніки будь-якої складності.

Вартість повірки ваг залежно від типу та межі зважування складає від 600 до 3000 гривень (без врахування вартості послуг вагоповірочних автомобілів). Орієнтовна вартість одного кілометру пробігу вагоповірочного автомобіля з комплектом еталонних гир масою 10 000 кілограмів та вантажопідйомним пристроєм – 16,0…17,0 грн./км.

З питань повірки (калібрування) засобів вимірювальної техніки звертатися за адресою:

м. Херсон,  вул. Смольна, 134 а, ДП «Херсонстандартметрологія»,   кімната 104,

тел. (0552) 41-04-62, моб. 050-494-86-76;  (0552) 41-04-84, моб. 050-494-03-65

з питань ремонту засобів вимірювальної техніки: моб. (0552) 41-04-82

Поділитися статею:
Напишіть нам