Міністерство економіки України
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
ДП «Херсонстандартметрологія»

День поля – 2016 на Херсонщині

День поля – 2016 на Херсонщині
15/06/2016
День поля – 2016 на Херсонщині
2812/2023
Дорогі друзі, З найкращими побажаннями з Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай ці святкові дні приносять Вам тепло, радість та щасливі миті з рідними та близькими. Бажаємо кожному з Вас невичерпної енергії та сил для здійснення усіх задуманих планів у новому році. Нехай кожен день приносить Вам нові можливості для саморозвитку та досягнень. Нехай мир та благополуччя заповнять кожен куточок нашої країни, а спільні зусилля приведуть до перемоги.   З Новим роком та світлими побажаннями, ДП "Херсонстандартметрологія"
детальніше >
З Новим 2024 роком!
1010/2023
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників стандартизації та метрології і Всесвітнім днем стандартів! Метрологічна діяльність надзвичайно важлива для суспільства, адже ваш професіоналізм гарантуєте безпеку для життя і здоров’я людини, охорони навколишнього середовища, створює умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяє усуненню технічних бар’єрів у торгівлі. Стандарти допомагають випускати якісну продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку. Вони сприяють розвиткові міжнародної торгівлі, підвищенню якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях сектору економіки. Від Вашої професійної майстерності залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір,…
детальніше >
День працівників стандартизації та метрології України. Всесвітній день стандартів!

Фахівці Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» візьмуть участь у Дні поля 2016 «Техніка і технології для успішного господарювання», який проводить за підтримки Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА Південно Українська філія УкрНДІПВТ ім.Л.Погорілого в с. Жовтневе 22 червня 2016 року.

У заходах візьмуть участь сільгоспвиробники Херсонської та сусідніх областей; фахівці адміністрацій; науковці, фахівці, студенти наукових та науково-освітніх закладів; фахівці органів оцінки відповідності та сільгоспінспекції; виробники та постачальники сільгосптехніки, засобів захисту і живлення рослин, насіннєвого матеріалу.

Програмою Дня поля - 2016 передбачені презентації експозиції виробників та постачальників сучасних технічних засобів для вирощування і збирання продукції рослинництва; засобів захисту і живлення рослин, насіння; варіантів сівозмін, адаптованих до багарних умов південного степу; диференційованих систем обробітку грунту, адаптованих до сівозмін; техніко-технологічного забезпечення вирощування продукції рослинництва з оптимізованими машино-тракторними парками за проектами «АгроОлімп - Степ-200» та «АгроОлімп - Степ-300».

Також програмою заходів передбачена демонстрація сільськогосподарської техніки для збирання зернової і незернової частини врожаю; для транспортування і переробки (використання) незернової частини врожаю; для реалізації диференційованої системи обробітку грунту та послідуючої сівби.

Крім того, будуть представлені новітні зразки техніки для АПК, що виробляється підприємствами регіонального сільгоспмашинобудування.

В рамках Дня поля - 2016 відбудеться науково-практичний семінар з питань ефективного застосування новітніх техніко-технологічних рішень в аграрному виробництві, зокрема у секторі ефективного використання незернової частини урожаю.

Програмою передбачено також засідання за «круглим столом» та дискусії на актуальну тему «Практика та проблеми підтвердження відповідності сільгосптехніки діючим в Україні технічним регламентам».

Поділитися статею:
Напишіть нам